Vraag: Kun je geld verdienen online op de automatische piloot?

0

Nee!!! Een vliegtuig kan enige tijd vliegen op de automatische piloot, na enige tijd moet de piloot het vliegtuig weer onder controle nemen. Alleen tijdens de vlucht heeft de automatische piloot het vliegtuig onder controle.  Tijdens het starten en landen heeft de piloot het vliegtuig onder controle.

Voor een website geldt deze vergelijking niet op. Zodra je een website hebt opgestart, dien je deze te onderhouden, te promoten en te actualiseren. Als je dit niet doet, komt je website in verval, met als gevolg dat je inkomsten verliezen. Daarnaast moet je werk moeten maken om je website te promoten, want de website moet bekend op internet, om klanten te verkrijgen. Daarnaast zit de concurrentie niet stil, want deze wil ook graag verkopen.

Het onderhoud van een website is ook belangrijk, want je moet regelmatig update installeren en je moet controleren of alle functie nog werken van je website.

Geld verdienen op de automatische piloot klinkt te mooi om waar te zijn. Toch zijn er marketeers die proberen een cursus of methode te verkopen, waarbij je geld kunt verdienen op de automatische piloot.

Uit ervaring kan je vertellen, dat elke website die bijvoorbeeld WordPress gebruikt, regelmatig een update moet krijgen. Deze week alleen al,  heb ik op deze website al 7 updates moeten installeren. Het versie nummer van WordPress is inmiddels 3.5. Na elke update controleer ik altijd of alle functies nog werken. Kortom, sprookjes bestaan niet.

Previous articleVraag: Welke ondersteuning heeft Google voor webmasters
Next article10 manieren om snel geld te verdienen