Kun je met binaire opties veel geld verdienen?

0
Kun je met binaire opties veel geld verdienen?
Kun je met binaire opties veel geld verdienen?

Ongetwijfeld heb je de reclame gezien op websites of je mailing gehad van één of meer zgn Goeroe’s, die hiermee €29.947 per maand mee verdienen. Uiteraard zonder enige kennis, website of verstand van techniek. Teksten als bijstandsmoeder verdient nu €8323.23 per maand. Kan nu alle rekeningen betalen en speelgoed kopen voor haar kinderen.

Wat valt je op aan deze teksten? Het is te mooi om waar te zijn. Degene die dit promoot verdient geld, (provisie) op geld dat jij inlegt. Je gaat gokken op koersverloop. De promoters zaten allemaal in de schulden en hebben ene methode waarin ze koersen kunnen voorspellen. Garantie wordt er niet geven. Lees vooral de disclaimer van de broker. Hierin staat meestal dat je, een groot risico loopt, dat je, je geld kwijt raakt.

Bij hele korte looptijden helpt een visie op de markt niet bij het voorspellen van de onderliggende waarde. De koersbewegingen omhoog of omlaag zijn dan veelal willekeurig. Binaire opties hebben daarmee kenmerken van kansspelen.

Lees ook vooral de website van de AFM en controleer de broker (https://www.afm.nl/nl-nl/consumenten/controleer-je-aanbieder). En heb je een erkende broker, dan blijft de kans groot dat je geld kwijt raakt.

Bezint er ge begint. Mijn advies is dan ook, het is zeer onverstandig om hierin te investeren, tenzij je snel van je geld af wilt zijn.

Nieuwsbrief: Nieuwsbrief Geld verdienen op internet