Kun je met bitcoins geld verdienen?

0

Deze vraag kreeg ik, van iemand die hierin zeer geïnteresseerd is. Ja, je kunt met bitcoins geld verdienen. Maar voordat je hiermee geld kunt gaan verdienen, zal jezelf eerst in deze materie wijs moeten maken. Aan elk project wat je start, zit een factor die kennis heet. De vraagsteller zal dus eerst zich moeten verdiepen hoe het e.a. werkt. Daarna zal hij een PC vrij moeten maken voor het verwerken van bitcoins.

Je denk natuurlijk, dat je een oude PC goed van pas kan komen en deze vrij kunt maken voor het minen van bitcoins. Niets is minderwaar, je hebt niets aan een oude pc, om bitcoins te kunnen verwerken heb je PC nodig met een bepaald type videokaart. De processor in deze videokaart doet het werk voor je.

Sommige miners hebben PC’s met daarin 4 videokaarten. De rekenkracht van deze processors wordt gebruikt om crypto sleutels te genereren voor het betalingsproces van de bitcoin. Aan elke transactie zit kosten (0,02%) van de waarde van de transactie. De kosten worden om gezet in bitcoins, die gedolven kunnen worden. De eerste PC die cryptosleutel maakt krijgt een x aantal bitcoins, die vrij komen bij de transactie kosten.

Het is dat ik er de tijd niet voor heb, anders had ik een pc vrijgemaakt om te kijken hoe het e.a. in zijn werk gaat. Sommige miners hebben een aantal PC staan met videokaarten die berekeningen maken voor de cryptosleutel. Echter aan een PC zitten ook nevenkosten verbonden, zoals die van de elektriciteit. Een PC draait nog niet op lucht of op water. Een PC met 4 videokaarten gebruikt per 24 uur, volledig in bedrijf 25 KW aan energie, dus het energie verbruik gaat ook aardig stijgen.

Dus voor de vraagsteller moet ook een kosten berekening maken, wat zijn activiteiten gaan kosten, aan investering in apparatuur en de kosten van het energieverbruik. En je moet rekening houden met vervanging van je apparatuur. Als deze 24 uur wordt gebruikt, zit er slijtage in en apparatuur verouderd ook. Nieuwe videokaarten zijn sneller, dus je concurrentie positie wordt verslechterd in de loop van de tijd.

Met een relatief oude pc, met een laag stroomgebruik kun je nog steeds aan affiliate marketing doen………..

En winst is altijd opbrengst minus kosten. Als deze negatief is, heb je verlies. Neem de nodige afwegingen als probeert met bitcoins geld te gaan verdienen.

 N.a.v een ingezonden vraag. https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleVraag: Over thuiswerk, om uit huis geld te verdienen door emails te behandelen a.d.v. een ebook of dit betrouwbaar is?
Next articleTwitter volgers n.a.v. (2000 Twitter volgers “gegarandeerd”)