Mijn Bitcoins experiment met een stroom verslindende ANTMINER

0

Nog steeds ben ik bezig om te kijken naar mogelijkheden voor het verdienen van geld op internet. Ik had voor mijzelf een experiment uitgevoerd of ik met BITCOINS geld kon gaan verdienen op internet. Het antwoord is nee, de kosten waren te hoog. Over welke kosten spreek ik dan, dat zijn de energiekosten. Een beetje ANTMINER vraagt 12KW per dag en dus per week 84KW. Dit is wat een gezin gebruikt per week. En de opbrengst was 0,5 BC. M.a.w. opbrengst minus kosten gaf verlies. Dit experiment heb ik inmiddels gestopt.

Momenteel kijk ik of ik via Facebook geld kan gaan verdienen. Facebook heeft ook een advertentie mogelijkheid en je kan hiermee bijvoorbeeld producten of websites promoten. Met als doel natuurlijk geld te verdienen. Ook hier geldt dat de opbrengsten meer moeten zijn dan de kosten.

Een nog een belangrijk feit, niet iedereen wordt rijk van internet of kan leven van internet. Wat wel waar is, dat iedereen geld kan verdienen op internet. De voorwaarde is wel, dat je een internetverbinding moet hebben en een computer (Desktop of Laptop). Iedereen kan met een klein beetje moeite een paar euro per maand verdienen. Maar dit zijn geen 1000’n euro’s maar hooguit 3 tot 4 euro.

Dus als je het idee heb opgevat op te beginnen, moet je zeer realistisch zijn.

Wat je ook niet moet vergeten, dat je de beschikking moet hebben over leervermogen, creativiteit en geduld. Met leervermogen bedoel ik, dat je het vermogen moet hebben om kennis te verwerven en deze te kunnen toepassen. En je moet gewoon durven om iets uit te proberen en hieruit durven te leren.

Previous articleIk wens jullie een gelukkig 2016 !!!
Next articleOpgepast op Internet