Mijn mening over de moneymembersclub(.)com en waarom ik het niet vertrouw

0
Mijn mening over de moneymembersclub(.)com en waarom ik het niet vertrouw
Mijn mening over de moneymembersclub(.)com en waarom ik het niet vertrouw

Ik heb veel reacties gekregen op het antwoord op de vraag of moneymembersclub(.)com betrouwbaar is. Dit antwoord is mijn mening en zienswijze.

Als je zoekt op internet krijg je veel positieve reacties. Dit kan ik niet ontkennen, echter als je deze reacties bekijkt, is het een verkoopverhaal. Lees dit eens goed, is dit mogelijk of is dit te mooi om waar te zijn.

In de tekst zitten de volgende passages

“Ben jij ook op zoek naar: Een goed betaalde baanextra inkomen voor een beter leven, een manier om je huidige schulden af te lossen?
Of ben je op zoek naar mogelijkheden voor een gegarandeerd passief inkomen? Dan ben je hier op het juiste adres.

MoneyMembersClub geeft jou namelijk de mogelijkheid om makkelijk, snel en gegarandeerd een extra inkomen te genereren, zonder dat je veel kennis of verstand van zaken hoeft te hebben.”

Er staat alleen maar wat jij wilt horen en er staat een affiliate link naar de verkooppagina. De affiliate verdient aan het feit, dat jij dit product koopt. Dit is ook gebeurt met PLANB4YOU. Ook hier kon je met zeer weinig kennis, enorm veel geld verdienen. Echter niets is minder waar, ruim 20000 mensen zijn hun geld kwijt.

In dit verhaal staat enkel maar, wat jij wilt lezen, er wordt op jou gevoel gespeeld. Meestal kwetsbare en naïeve mensen trappen hier in. Gevoelsmatig vind ik dat de werkwijze lijkt op die van PLANB4YOU. Op de website vind je geen informatie over de organisatoren.

Lees vooral de passage uit de disclaimer

“Bij het gebruikmaken van of deelname aan de gemelde bedrijven (Business Opportunities) aanvaardt MoneyMembersClub geen enkele aansprakelijkheid en kunnen wij de vermelde verdiensten niet garanderen.”

En in de verkooptekst staat “gegarandeerd passief inkomen” en ze garanderen niet de vermelde verdiensten.

I rest my case! Het is volgens mij nog steeds te mooi om waar te zijn. Ik adviseer nog steeds blijf hier ver vandaan.