Mijn uitgangspunt is nog steeds geld verdienen met een low budget.

0
Mijn uitgangspunt is nog steeds geld verdienen met een low budget.
Mijn uitgangspunt is nog steeds geld verdienen met een low budget.

Mijn uitgangspunt is geld verdienen met een low budget. Waarom omdat je niet veel geld nodig hebt om een website te registeren. De kosten hiervoor zijn tussen de 3,49€ en 12,50€ per jaar. Om 5 websites te hosting ben je minimaal 6€ per jaar kwijt. Ik laat mijn domein hosten voor €250 per jaar verdeeld over 5 hosting servers. Inmiddels heb ik ruim 200 domeinen waarmee ik inkomsten verdien. Mijn inkomsten komen van o.a. Tradedoubler, Zanox, Daisycon en Bol.com.

Soms verkoop ik artikelen op Ebay via dropshopping. Dit kost alleen de webwinkel op eBay en met één verkoop ben ik al uit de kosten voor de webwinkel. De verkopen op Ebay verlopen altijd goed.

De kennis om geld te verdienen heb ik via zelfstudie verkregen. Google maar eens en je vind veel informatie om te starten. Regelmatig koop ik een marketingboek om nieuwe ideeën op te doen. De bibliotheek is ook een bron van kennis. Door te investeren in tijd, krijg je kennis om te ondernemen. Als je geld wilt verdienen op internet moet je denken als ondernemer. Kijk naar waar je de beste dienst die je krijgt voor het beschikbare geld.

Ook al eerder heb ik geschreven dat je moet beschikken over content. Deze content moet je niet kopiëren, maar zelf schrijven. Doe onderzoek naar het onderwerp, zoek naar informatie en verwerk deze informatie. Dit is een vaardigheid waarover je moet beschikken. Zonder deze vaardigheid, kun je niet gaan ondernemen op internet. Het zal je niet lukken.

Deze vaardigheid kan je ontwikkelen, dit betekend dat je op onderzoek uit moet gaan. Misschien moet je cursus gaan volgen zoals Blogs en columns schrijven. Bijvoorbeeld een cursus bij een (erkende) onderwijs instelling.

Als ik in de cursus inhoud krijg vind ik de opleiding van de LOI het meest geschikt om deze vaardigheid te ontwikkelen.

Op het HBO moest je werkstukken schrijven en onderzoeken doen, met als sluitstuk een scriptie. De vaardigheden die ik hier heb opgedaan gebruik ik voor het schrijven van een website.

En bedrijfsmatig moet je een website zien als productiemiddel. Dit productiemiddel, mits je het goed heb afgesteld, kan jou voorzien van inkomen.