Mijn verdiensten op internet vervolg

0

 

Een aantal maanden terug heb ik een bericht geplaatst dat ik nog niets heb verdiend met deze website. Ik had er een jaar voor uitgetrokken dat deze website uit de kosten moet zijn. Hiermee bedoel ik de kosten voor een domeinnaam en de kosten voor hosting. Inmiddels heb ik mijn opstart kosten terugverdiend.

Het aantal bezoekers neemt toe, zodat ik met deze website steeds meer geld ga verdienen. Mijn doelstellingen waren 500 bezoekers per dag en een (netto) opbrengst van € 500 per jaar. Inmiddels komen mijn doelstelling in zicht, in 2013 ga ik 500 bezoekers per dag halen en de opbrengst van deze website zal boven de € 500 liggen.

Als ik deze doelstelling zal realiseren in 2013 zal ik tevreden zijn. Inmiddels heb ik veel tijd en moeite in deze website gestoken om de doelstelling te behalen. Als ik dit jaar een opbrengst haal van € 500 dan verdien ik omgerekend per uur € 1. Is dit erg nee, het opzetten van een uitgebreide en kwalitatief goede website kost nu eenmaal tijd. Er is ook een neven effect, mijn kennis m.b.t. internet marketing is vergroot. Deze kennis pas ik inmiddels toe op mijn andere websites, met als gevolg, meer bezoekers dus meer opbrengsten.

Previous articleTwitter volgers vervolg
Next articleCriminelen flessen werklozen op vacaturesites