Moneymembersclub vervolg

0

Mijn nekharen stonden recht overeind van onderstaande email. Deze persoon die onderstaande email naar mij heeft gestuurd, heeft hierover niet goed nagedacht. De afzender email bestond niet. Ik beschouw deze mail dan ook als zeer ongewenst, compleet met youtube promotie film. Ik sta niet te wachten op dit soort onzin email. Wat klopt er niet in deze video?

Wat niet klopt het is te mooi om waar te zijn.

Een heel verhaal over geld en dat het leven geld kost. Het hele verhaal zit vol met onzin verhalen, die nergens op gebaseerd zijn. Mijn persoonlijke mening is, dat dit niet werkt, het is gebaseerd op gebakken lucht. Het is eerste product waaraan je kan deel nemen is cryptoinvest, een m.i. een bedrijf waar ik veel vraag tekens bij heb.
MoneyMembersClub lijkt erg op een MLM achtige onderneming. De werving is ook heel MLM achtig. En ik vertrouw MoneyMembersClub totaal niet.

Kijk maar eens naar de bedrijfsgegevens en de disclaimer. (Bij het gebruikmaken van of deelname aan de gemelde bedrijven (Business Opportunities) aanvaardt MoneyMembersClub geen enkele aansprakelijkheid en kunnen wij de vermelde verdiensten niet garanderen.)

Mijn advies is dan ook om dit niet te kopen.


Goedemiddag,
Sorry dat wij zomaar binnenvallen. In het verleden heb je interesse getoond in verschillende verdienmodellen. Waarschijnlijk ben je nog steeds op zoek naar een goede oplossing om geld te verdienen.
Onlangs zijn wij gestart met de opzet van de MoneyMembersClub waarin wij verdienmodellen presenteren die WEL! werken.
Wij willen jou graag uitnodigen om deze video eens te bekijken (klik hier) (Video van Rene van Diest)
Met vriendelijke groet
Team MoneyMembersClub
ps. de moneymembersclub heeft unieke verdienmodellen. Momenteel zijn wij in de pre-launch en benaderen we eerst ons eigen netwerk, waar jij ook toe behoort. Omdat we in de pre-launch fase zitten heb jij nu eindelijk eens de kans om helemaal bovenaan de top te staan. Bekijk deze video over de verschillende verdien mogelijkheden en wat dit voor jou kan betekenen.
pps. MoneymembersClub International heeft het doel gesteld naar 100.000 leden. Jij kan nu bij de top zitten bij de eerste 100 CO-founders. Pak NU je kans en klik op deze link. Wij gaan vanaf vandaag van start! Ben jij erbij?

Previous articleOnderzoek altijd of er vraag is naar een product voordat je start met het ontwikkelen van een website
Next articleMijn uitgangspunt is nog steeds geld verdienen met een low budget.