Nieuw project forum

0

Momenteel heb ik bijna al mijn websites overgezet naar WordPress. WordPress is te gebruiken als content management systeem. Ik ben er redelijk ervaren geworden in het installeren van WordPress en de plug-ins hiervoor. Momenteel ben ik aan het nadenken over een forum over het onderwerp geld verdienen op internet. Als ik de zoekwoorden raadpleeg en de vragen die toegezonden krijgen, denk ik dat er hier nog ruimte zit in de markt. Dit betekend dat ik een concurrent forum ga starten voor andere forums. Zou dit een heftige strijd worden straks tussen forum of zou het ook mogelijk zijn dat er niemand mijn nieuwe forum gaat bezoeken.

Het zou heel goed mogelijk zijn dat er heel weinig bezoekers naar dit forum gaan komen. Als dit het geval zou zijn, is er maar een mogelijkheid, stoppen met dit forum en mijn verlies accepteren. Dit is een aanvaarbaar ondernemersrisico. Weliswaar laag in de kosten, maar hoog in de (vrije)tijd. Het is vrijwel onmogelijk om met al je websites succesvol te worden.

Het gaat er mij om, dat een website meer moet opbrengen dan het kost. Als dit het geval is, heeft deze bestaansrecht. Eén kanttekening het moet natuurlijk niet zo zijn dat zo’n website teveel tijd gaat kosten. Ik heb al eerder geschreven dat 20% van de websites, 80% van de opbrengsten levert.

Previous articleHet volgen van concurrenten
Next articleVraag: Hoe komt dat dat, deze site PageRank 3 heeft, terwijl ik niets doe om backlinks te krijgen.