Nieuwe website door gebruik van oud materiaal gekocht op Ebay

0
Geld verdienen op Internet
Geld verdienen op Internet

Vandaag een aantal domeinen geregistreerd, de inhoud heb ik gekregen door de koop van een aantal domein, met een onhandige domeinnaam. De inhoud van de websites was goed, veel platte tekst. Deze platte tekst heb ik doorgelezen en verrijkt met foto’s zodat deze aantrekkelijker. De websites waren nog gemaakt in HTML!!! en de domeinen waren verlopen. Door toeval ben ik deze content tegengekomen op Ebay. Ondertussen ben ik bezig om uit deze (oud 12 websites van voor 2008) content 5 nieuwe websites aan het distilleren (2 x medisch, 1 x huisdieren en 2 x woninginrichting).

Ik heb voldoende materiaal voor een follow up, d.w.z. ik heb voldoende artikelen om regelmatig een update te geven. Morgen naar de bibliotheek om wat informatie te zoeken en aan het einde van de week heb ik 5 websites online voor een habbekrats. Meestal moet ik zelf de inhoud schrijven en dit kost mij meer als een week. Totale kosten domeinen €20, hosting €0 en content 10€. Foto’s heb ik genoeg of ruil ik deze met een collega “online ondernemer”.

Met WordPress bouw je binnen een paar minuten een goede website.

Ik ben nog steeds opzoek naar websites voor overname, het gaat dan om websites die via affiliate links geld opleveren. Momenteel is er weinig aanbod van voor mij relevante websites.

 

Previous articleEen website is een productie middel
Next articleHoofdrol voor Hulk Hogan in nieuwe ‘Even Apeldoorn bellen’-commercial