Home Blog

5 Tips voor het vinden van de beste onderwerpen voor uw blog

0
5 Tips voor het vinden van de beste onderwerpen voor uw blog ...
5 Tips voor het vinden van de beste onderwerpen voor uw blog ...

Blogonderwerpen zijn een belangrijk onderdeel van een succesvolle blog. Sommige bloggers schrijven gewoon over wat hen bezighoudt en maken een soort online dagboek. Succesvolle bloggers weten echter dat om een geweldige blog te hebben, je niet altijd kunt schrijven over waar je over wilt schrijven.

Je moet ook de interesses van je lezers in gedachten houden bij het schrijven. Immers, als je een succesvolle blog wilt, ben je afhankelijk van de lezers om vaak te verschijnen. Om je blog zo fris mogelijk te houden, kun je overwegen deze vijf manieren te gebruiken om winnende ideeën voor je blogonderwerpen te vinden.

Doe je onderzoek

Slimme bloggers weten dat er elke dag populaire zoektermen worden vermeld op grote zoeksites. Bloggers kunnen deze zoektermen gebruiken om meer verkeer naar hun blogs te krijgen. Elke dag kan een blogger deze populaire zoektermen bekijken en er berichten mee maken. Als de blogger geluk heeft, zullen ze hun verkeer verhogen vanwege meer mensen die op zoek zijn naar die term. Door onderzoek te doen naar de onderwerpen die elke dag hot zijn bij lezers, kunnen bloggers dingen specifiek voor de lezers maken. Onderzoek doen kan wat tijd kosten en je schrijft misschien nooit over waar je over wilt schrijven, maar je zult waarschijnlijk meer verkeer hebben dan ooit.

Vraag rond

Als je al een tijdje blogt, ben je misschien begonnen met het bereiken van dieptepunten waar je echt geen onderwerpideeën meer hebt. Sommige schrijvers noemen dit “writer’s block” terwijl anderen het gewoon zien als een kleine horde die moet worden overtroffen. Wanneer je op dit moeilijke punt bent gekomen, kun je het beste rondvragen. Praat met interessante mensen die je kent. Je kunt ze vragen welke onderwerpen ze op dat moment het meest interessant vinden. Als je liever wat subtieler bent, stuiter dan gewoon een paar onderwerpen van hen af om te zien op welke onderwerpen ze sterk reageren. Gebruik de onderwerpen waarop ze sterk reageren om ideeën voor berichten te verzamelen.

Gebruik het nieuws

Het nieuws is een geweldige plek om onderwerpinformatie voor uw blog te verzamelen. Nieuwsteams onderzoeken en onderzoeken urenlang om hun onderwerpen te verzamelen. Door vergelijkbare onderwerpen te gebruiken, kunt u al het harde onderzoekswerk overslaan en toch een succes zijn. Gebruik hun ideeën nooit precies, neem ze gewoon en gebruik ze om je eigen ideeën te ontwikkelen. Als er bijvoorbeeld een groot politiek probleem in het nieuws is, overweeg dan om een bericht te maken over wat je ervan vindt. Je hoeft het nieuwsverhaal niet te gebruiken, alleen het onderwerpidee samen met je eigen woorden.

Volg blogs van anderen

Wanneer u op zoek bent naar geweldige blogonderwerpen, overweeg dan om populaire blogs te bezoeken om te zien waar ze het over hebben. Steel hun ideeën niet, maar gebruik het bezoek om zelf geweldige ideeën op te wekken. Soms als je anderen op hun hoogste potentieel ziet werken, kan dit nieuw potentieel in jezelf aanwakkeren. U kunt zien welke onderwerpen de beste reactie krijgen voor hun blog en beslissen of u dezelfde reactie kunt krijgen met een vergelijkbaar onderwerp.

Een nachtje over slapen

Als al het andere faalt en je probeert nog steeds een lijst met interessante blogonderwerpen te bedenken, overweeg dan deze interessante strategie. Ga elke nacht slapen met een helder hoofd. In de ochtend, voordat je zelfs je ogen opent, richt je je op het eerste waar je aan denkt. Schrijf het meteen op zodat je het niet snel vergeet. Gebruik deze dingen vervolgens om interessante blogonderwerpen te ontwikkelen. Je zou geschokt zijn over hoe inspirerend onze eerste gedachten kunnen zijn. Ze zijn zo interessant omdat ze niet vertroebeld zijn met externe stressoren uit de realiteit. Het zijn meestal eenvoudige gedachten die met succes op een blog kunnen worden gebruikt.

Deze vijf manieren om winnende blogonderwerpen te vinden, behoren bewezen tot de beste. Een blogonderwerp is een van de belangrijkste basisaspecten van uw blog. Zorg ervoor dat u aandacht besteedt aan welke onderwerpen de beste respons op uw blog krijgen, zodat u weet welke het meest effectief zijn. Gebruik alle of enkele van deze tips om je meteen op weg te helpen naar betere blogonderwerpen!

7 Redenen Waarom We Bloggen

0
7 Redenen Waarom We Bloggen
7 Redenen Waarom We Bloggen

Heb je jezelf ooit afgevraagd, waarom blog je, of waarom moet je? Tegenwoordig zijn er op internet meer dan 272 miljoen blogs, en het is interessant welke doelen ze nastreven?

Tot voor kort was het niet gemakkelijk om online geld te verdienen voor gewone mensen zoals wij. 4-5 jaar geleden was het moeilijk om iets te verdienen op het net totdat web 2.0 tijdperk was aangebroken. De enige manier die ons in die tijd kon helpen, was het maken van websites, het is promotie en het verkopen van advertentieplaatsen.

Vandaag veranderde alles. Blogkoorts neemt met de dag toe en iedereen, die iets over blogs heeft gehoord, wil het hebben. Dus, waarom? Laten we proberen wat toezicht te houden.

1. Glorie. De ijdelheid was, is en zal altijd zijn. Of het nodig is om verbaasd te zijn dat mensen beroemd willen zijn? Kijk naar hoeveel geweldige mensen je kende sinds je hebt genoten van bloggen. Seth Godin, Steve Pavlina, Darren Rowse… Heb je ze ooit gekend, zo niet blogs?

2. Zelfexpressie. Veel mensen bloggen omdat het hen wat energie geeft. Ik heb deze blog gemaakt omdat ik gewoon mijn gedachten wil delen … Waarom niet? En er zijn jongens, die de professionals zijn op verschillende gebieden, maar ze hebben geen andere mogelijkheden om zich uit te drukken. Internet is het beste instrument voor mensen zoals wij.

Internet is niet eens op de helft ontwikkeld en ik sluit zo’n kans niet uit, dat mensen online en pas daarna, in het echte leven, opnieuw beroemd zullen worden. Bloggen is wat zulke mensen nodig hebben.

3. Baan. Voor velen is bloggen een real-time baan. Bedrijven huren mensen in om te schrijven over hun nieuwe producten en de aankondiging ervan. Zoals ik schreef in mijn post beroep Blogger, is het middelste salaris van een dergelijke blogger in de VS gelijk aan $ 3,5 – 4 duizenden per maand.

4. Verkoop van eigen producten. Via internet kunnen we vanaf enkele minuten na het begin beginnen met het wereldwijd verkopen van onze producten. Vooral als we een elektronisch product zoals eBook of nuttige software hebben, is internet het beste dat we kunnen gebruiken. En mensen gebruiken het. Blog helpt om deze doelen te realiseren.

5. Verkoop van affiliate producten. Onlangs verschenen de nieuwe technieken, die iedereen helpen om affiliate producten te verkopen met behulp van blog. Bekijk dit eens.

6. Om een ander te helpen. Ja, ja, ja… En waarom ook niet? Ik vond veel blogs van huisartsen, radiotechnici en zelfs medewerkers van de dierentuin die schrijven over wat we in verschillende situaties moeten doen.

7. Online geld verdienen. En uiteindelijk bloggen mensen omwille van het geld. Voor veel mensen is blog een big business.

Iedereen van ons heeft verschillende opvattingen, maar ze zijn allemaal hetzelfde, omdat bloggen zich bij ons aansluit. Laten we blogs maken, ze promoten en genieten van dit proces, omdat het ons grote kansen geeft in ons leven.

Acht veel voorkomende vormen van Bitcoin of Crypto oplichting

0
Acht veel voorkomende vormen van Bitcoin of Crypto oplichting
Acht veel voorkomende vormen van Bitcoin of Crypto oplichting

Bitcoin is een soort cryptocurrency of digitale valuta waarin eenheden worden gegenereerd via coderingstechnieken. Het is een soort peer-to-peer-overdracht die mining wordt genoemd. Het wordt niet ondersteund door de overheid of een regelgevende instantie.

Het is rijp voor oplichting omdat er geen echte regelgeving voor is, en in de geest van sommige mensen is bitcoin een enorme zwendel op zich. Maar als u betrokken wilt raken bij de cryptocurrency-trend, moet u zich bewust zijn van deze veel voorkomende bitcoin-zwendel.

1. Valse Bitcoin – De manier waarop deze zwendel werkt, is dat iemand aanbiedt om je iets met bitcoins te betalen, maar je weet niet hoe je bitcoin moet gebruiken en ze weten het. Ze proberen je te leren hoe het werkt en verzekeren je dat het legitiem is. Maar uiteindelijk krijgen ze je koopwaar en krijg je nep-bitcoins die waardeloos zijn.

2. Ponzi-schema’s – In deze zwendel biedt iemand u een investeringsdeal aan. Je geeft ze geld of bitcoins in ruil voor een groot rendement op de investering. Soms zijn deze oplichtingspraktijken erg uitgebreid en kunt u zelfs uw account zien groeien totdat u probeert uit te betalen. Alleen dan weet je dat het een oplichterij is omdat je het geld niet krijgt.

3. IRS Scam – Deze scam werkt hetzelfde als de meeste IRS scams. Een overtuigend persoon die beweert met de IRS te werken, belt je en zegt dat je veel geld verschuldigd bent. Ze vertellen je om naar een bepaalde website te gaan om bitcoins te kopen en ze met de bitcoins te betalen. De waarheid is dat je niet echt bitcoins koopt en dat ze je niet echt je IRS-rekening met bitcoins laten betalen. In plaats daarvan nemen ze je geld.

4. Switch Scam – In deze zwendel willen ze dat je hun nieuwe cryptocurrency koopt met je bitcoins, maar hun valuta bestaat niet eens. Ze beweren dat het het op een na beste ding is en dat het bitcoin van de ene op de andere dag zal overtreffen. Ze kunnen zelfs records hebben die eruit zien als bewijs, maar het is allemaal verzonnen.

5. Malware – Je struikelt over een nepsite waar je denkt dat je bitcoins koopt terwijl je dat niet bent. U infecteert gewoon uw computer met malware die uw computer zal “minen” voor bitcoin-eenheden en uw computer zal worden verknoeid. Bovendien geef je ze echt geld.

6. De Celebrity Scam – Als je online bent en een beroemdheid ziet die “gratis bitcoins” of een goede deal op bitcoins aanbiedt, is het een oplichterij. Niemand gaat extra bitcoins weggeven; het slaat nergens op. Als Tom Cruise zegt dat ze je bitcoins willen geven voor een lage prijs, weet je dat het niet waar is. Waarom zouden ze dat doen?

7. Ransomware-aanvallen – Als uw computer wordt gekaapt met een dreiging om ze in bitcoins te betalen om uw computer vrij te geven, is dit een gebruikelijke manier om geld te krijgen. Het is duidelijk dat het een oplichterij is, maar het is een zeer gemakkelijke zwendel om in te vallen. Als uw computer is vergrendeld, zult u in de verleiding komen om uw weg naar buiten te kopen. Doe het niet.

8. Fake Wallets – Om een nep-portemonnee te herkennen, is het belangrijk om rond te vragen op sociale media om ervoor te zorgen dat de portemonnee echt is. Installeer de juiste antivirussoftware op uw computer om malware te voorkomen. Gebruik zelf een goede wallet applicatie zodat je meerdere wallets kunt hebben, waardoor je geen problemen krijgt als er een gecompromitteerd is.

Om oplichting te voorkomen, is het het beste om je goed te laten informeren. Lees vooral de informatie op de AFM website.

Meer info:

  1. Crypto’s | Financiële technologie | AFM Consumenten
  2. Wat zijn bitcoins? | Veelgestelde vragen over betalingsverkeer – algemeen | AFM Consumenten
  3. Waar kan ik cybercrime melden? | Rijksoverheid.nl
  4. Aangifte doen bij de politie | Wetten en regelingen | Rijksoverheid.nl

Wat is zoekmachineoptimalisatie ?

0
SEO
SEO

Zoekmachineoptimalisatie is een proces van het kiezen van de meest geschikte gerichte trefwoordzinnen met betrekking tot uw site en ervoor te zorgen dat dit uw site hoog in zoekmachines rangschikt, zodat wanneer iemand naar specifieke zinnen zoekt, deze uw site bovenaan retourneert. Het gaat in feite om het verfijnen van de inhoud van uw site, samen met de HTML- en Meta-tags, en omvat ook een geschikt linkbuildingproces. De populairste zoekmachines zijn Google, Yahoo, MSN Search, AOL en Ask Jeeves.

Zoekmachines houden hun methoden en ranking algoritmen geheim, om krediet te krijgen voor het vinden van de meest waardevolle zoekresultaten en om spampagina’s ervan te weerhouden die resultaten te verstoppen. Een zoekmachine kan honderden factoren gebruiken bij het rangschikken van de vermeldingen waar de factoren zelf en het gewicht dat elk draagt voortdurend kunnen veranderen.

Algoritmen kunnen zo sterk verschillen dat een webpagina die #1 in een bepaalde zoekmachine rangschikt, #200 in een andere zoekmachine kan rangschikken. Nieuwe sites hoeven niet te worden “ingediend” bij zoekmachines om te worden vermeld. Een eenvoudige link van een gevestigde site zorgt ervoor dat de zoekmachines de nieuwe site bezoeken en de inhoud ervan beginnen te spinnen.

Het kan een paar dagen tot zelfs weken duren na het verwijzen van een link van zo’n gevestigde site voor alle belangrijke zoekmachinespinnen om de nieuwe site te bezoeken en te indexeren.

Als u niet in staat bent om zoekwoorden te onderzoeken en te kiezen en aan uw eigen zoekmachinerangschikking te werken, wilt u misschien iemand inhuren om met u samen te werken aan deze kwesties.

Zoekmachinemarketing- en promotiebedrijven, kijken naar het plan voor uw site en doen aanbevelingen om uw zoekmachinerangschikking en websiteverkeer te verhogen. Als u wilt, zullen ze ook voortdurend overleg en rapportage bieden om uw website te volgen en aanbevelingen te doen voor bewerking en verbeteringen om uw siteverkeersstroom en uw zoekmachine hoog te houden.

Normaal gesproken werken uw zoekmachineoptimalisatie-experts samen met uw webdesigner om meteen een geïntegreerd plan op te stellen, zodat alle aspecten van het ontwerp tegelijkertijd worden overwogen.

Wat is belang van zoekmachines?

0
Wat is belang van zoekmachines?
Wat is belang van zoekmachines?

Het zijn de zoekmachines die uw website eindelijk onder de aandacht brengen van de potentiële klanten. Wanneer een onderwerp wordt getypt om te zoeken, zal de zoekmachine bijna onmiddellijk de miljoenen pagina’s doorzoeken waarover het heeft geïndexeerd en u degenen presenteren die overeenkomen met uw onderwerp. De gezochte overeenkomsten worden ook gerangschikt, zodat de meest relevante op de eerste plaats komen.

Vergeet niet dat een potentiële klant waarschijnlijk alleen naar de eerste 2-3 aanbiedingen in de zoekresultaten zal kijken. Het maakt dus wel uit waar uw website in de zoekmachine ranking verschijnt.

Verder gebruiken ze allemaal een van de top 6-7 zoekmachines en deze zoekmachines trekken meer bezoekers naar websites dan wat dan ook. Dus uiteindelijk hangt het allemaal af van welke zoekmachines de klanten gebruiken en hoe ze uw site rangschikken.

Het zijn de zoekwoorden die een belangrijke rol spelen dan elke dure online of offline reclame van uw website.

Uit enquêtes blijkt dat wanneer klanten een website willen vinden voor informatie of om een product of dienst te kopen, ze hun site op een van de volgende manieren vinden:
De eerste optie is dat ze hun site vinden via een zoekmachine.

Ten tweede vinden ze hun site door op een link van een andere website of pagina te klikken die betrekking heeft op het onderwerp waarin ze geïnteresseerd zijn.
Af en toe vinden ze een site door erover te horen van een vriend of te lezen in een artikel.

Het is dus duidelijk dat de meest populaire manier om een site te vinden, per zoekmachine, meer dan 90% van de online gebruikers vertegenwoordigt. Met andere woorden, slechts 10% van de mensen die op zoek zijn naar een website zal andere methoden gebruiken dan zoekmachines.

Alle zoekmachines gebruiken een ranking algoritme en een van de belangrijkste regels in een ranking algoritme is om de locatie en frequentie van zoekwoorden op een webpagina te controleren. Vergeet niet dat algoritmen ook gewicht geven aan de linkpopulatie (aantal webpagina’s dat naar uw site linkt).

Wanneer uitgevoerd door een gekwalificeerde, ervaren zoekmachine optimalisatie consultant, werkt uw site voor hoge zoekmachineranglijsten echt, tenzij u veel geld heeft en het zich kunt veroorloven om de expert te betalen. Met een betere kennis van zoekmachines en hoe ze werken, kunt u dit ook alleen doen.

‎Website of geen website… Dat is de vraag‎

0
‎Website of geen website... Dat is de vraag‎
‎Website of geen website... Dat is de vraag‎

‎Wilt je geld verdienen via internet, maar je hebt niet genoeg ervaring of kapitaal om je eigen online bedrijf te starten? Je hoeft zich geen zorgen te maken, want er zijn veel online marketingopties om mee te beginnen.

Een van deze opties, en zal ik zeggen de beste, is affiliate marketing.‎

‎Affiliate marketing biedt kansen

‎Affiliate marketing biedt nieuwe online marketeers zoals jij de kans om iets online op de markt te brengen, zelfs zonder je eigen product te verkopen. Het enige dat je hoeft te doen, is u aanmelden bij een affiliate marketingprogramma, dat meestal eigendom is van een online verkoper of detailhandelaar, en beginnen met het kiezen van de producten die je wilt promoten.

Als affiliate wordt u door de merchant betaald voor je diensten op commissiebasis, dat wil zeggen wanneer je een bezoeker naar de site van de merchant hebt geleid en de bezoeker daadwerkelijk iets koopt.‎

‎Affiliate worden in een affiliate marketing programma is vaak snel en gemakkelijk, en voor de meeste affiliate programma’s is aanmelden ook gratis. Maar ondanks deze en alle voordelen die worden beloofd door affiliate programma’s, aarzelen veel mensen nog steeds om in affiliate marketing te stappen. Een van de redenen waarom veel mensen aarzelen is het ontbreken van een website om zijn affiliate producten mee op de markt te brengen. Dit brengt ons nu bij de vraag of een website verplicht of noodzakelijk is in affiliate marketing of niet.‎

‎Veel mensen zeggen dat men affiliate marketing kan doen, zelfs zonder een website om mee te beginnen. Eigenlijk kan men echt beginnen met het promoten en op de markt brengen van zijn affiliate producten, zelfs zonder een website; en er zijn veel manieren om dit te doen. In feite kunnen veel affiliate marketingstrategieën die tot succes leiden bestaan zonder dat ze daadwerkelijk een website nodig hebben. Onder deze strategieën zijn e-mailmarketing, offline promoties, het schrijven van e-books, het schrijven van ezines en het deelnemen aan online discussies zoals forums, chats, prikborden en anderen.‎

E-mailmarketing‎

‎E-mailmarketing, of het onderhouden van e-maillijsten, is eigenlijk de meest populaire affiliate marketingstrategie waarvoor de affiliate geen website hoeft te onderhouden. In deze affiliate marketingstrategie houdt u in feite een lijst bij van de e-mailadvertenties van uw potentiële klanten en voorziet u hen van artikelen die relevant zijn voor de gelieerde producten en programma’s die u promoot. Artikelen die u uw contacten verstrekt, hoeven niet altijd promotioneel te zijn, want veel mensen vinden dergelijke soorten e-mail vervelend. Het zou eerder beter zijn als u hen iets informatiefs biedt en gewoon kleine tekstadvertenties toevoegt die linken naar de site van uw verkoper.‎

Offline Promotie‎

‎Er zijn veel manieren waarop u uw gelieerde producten offline kunt promoten. Tot de gebruikelijke media die voor dergelijke promoties worden gebruikt, behoren rubrieksadvertenties, brochures en flyers.

Rubrieksadvertenties zouden over het algemeen beter werken in vergelijking met de andere twee, omdat rubrieksadvertenties in tijdschriften vaak een breder publiek krijgen.‎

Het schrijven van gratis e-books‎

‎Als je een talent hebt om te schrijven, kan het schrijven van een e-book de beste manier zijn om je affiliate producten te promoten bij gebrek aan een echte website. Net als in e-mails en nieuwsbrieven zouden uw lezers uw e-book beter waarderen als het niet te promotioneel maar eerder informatief is. Zorg er echter voor dat u de inhoud van uw e-books vergelijkt met de daadwerkelijke affiliate producten die u promoot. En net als bij e-mailmarketing kunt u gewoon tekstadvertenties of banners ergens aan het einde van uw e-book plaatsen die linken naar de site van de verkoper.‎

‎Schrijven Free Ezines‎

‎Ezines zijn publicaties of artikelen die tot doel hebben individuen te informeren over een bepaald onderwerp. Als u geen website heeft en toch een affiliate wilt zijn, kunt u ezines goed gebruiken om uw affiliate-producten te promoten of om links naar de site van uw verkoper in te voegen. Als u een website heeft, kan uw ezine-artikel eigenlijk goed werken als inhoud voor uw site. Maar omdat u geen website heeft, kunt u uw gratis ezine-artikelen gewoon indienen bij verschillende websites die ezines hosten, zoals goarticles.com, ezinearticles.com en anderen.‎

Online discussies (forums, chats, prikborden, enz.)‎

‎Met of zonder een website, je kunt online discussies gewoon niet negeren, omdat ze geweldige locaties zijn voor het op de markt brengen van je affiliate producten. In chats, forums, prikborden en discussieborden met onderwerpen die verband houden met uw producten, kunt u gemakkelijk mensen vinden die mogelijk geïnteresseerd zijn in de producten die u promoot.‎

‎Met al deze strategieën kan het lijken dat men echt geen website hoeft te hebben om zijn affiliate producten op de markt te brengen en zijn affiliate programma’s te promoten. Nou, beginnen in een affiliate programma zonder website kan gemakkelijk zijn, maar succesvol worden in affiliate marketing zonder een website is een ander ding. Hoewel men zelfs zonder website enorm succes kan behalen in affiliate marketing, is het een zeldzaam geval dat “nieuwkomers” zoals jij dezelfde niveaus van succes kunnen bereiken.‎

‎Het hebben van een website is niet echt een vereiste bij het aangaan van een partnerprogramma, tenzij anders de eigenaar van het programma zou vereisen dat je er een heeft.

Maar hoewel dit zo is, zou ik je nog steeds aanraden om voor jezelf een website te hebben, zo niet nu, dan misschien op een later tijdstip. Het hebben van een website creëert veel voordelen in affiliate marketing. Ten eerste biedt het u een plek waar u niet alleen een van uw gelieerde producten, maar al uw gelieerde producten creatief kunt promoten. Met een website kunt u uw affiliate producten ook adverteren op een bredere markt.‎

‎Nogmaals, het hebben van een website is geen vereiste in affiliate marketing. Maar met de voordelen die een website kan bieden, heb ik er liever een voor mezelf en maak ik affiliate marketing een stuk makkelijker voor mij.‎

Overstappen naar een andere provider loont !

0
Florist counting bouquet price
Overstappen naar een andere provider loont !

Ik ben dit jaar overgestapt naar een andere provider voor mijn websites. De reden hiervoor was kostenreductie. Als online ondernemer, wil je graag winst maken, uiteraard tegen de zo laag mogelijke kosten.

Het is tegenwoordig vereist dat een website een Secure Sockets Layer (SSL) certificaat heeft. Een SSL certificaat maakt de verbindingen veilig en Google waardeert de website beter. M.a.w. jou website wordt eerder gevonden.

Ik heb ruim 150 websites, die ik voorzien had van een betaalde SSL certificaat, deze kosten mij €4,99 x 150 = €748,50 per jaar. Providers van websites bieden vaak deze SSL certificaten gratis aan, bij hun standaard hostingprogramma’s.

Daarnaast kijk ik ook naar de kosten voor het hosten van mijn websites. Bij het vernieuwen van hosting, moet je kijken of het goedkoper kan. Als dit mogelijk is, moet je kijken of de kwaliteit voldoende is. Tegenwoordig heb je in Nederland geen slechte aanbieders van hosting. Het verschil zit hem in de prijs.

Winst is nog steeds opbrengsten minus kosten. Hoe lager je kosten, des te hoger je winst!

 

Omega.Best gestopt en mensen zijn hun geld kwijt

1
Diverse computer hacking shoot
Omega.Best gestopt en mensen zijn hun geld kwijt

Omega.best is gestopt en veel mensen zijn nu hun investering kwijt. Mensen schrijven ons in paniek met de vraag hoe dit kan en of ze nog hun geld terugkrijgen. Bedrijven zoals Omega.best, werken vanaf het buitenland, zodat ze niet onder toezicht staan van de AFM.  In een eerder artikel beschreven wij onderbouwd en gemotiveerd, waarom je niet in Omega.best moet investeren. De AFM had al vaker tegen dit soort activiteiten gewaarschuwd en niet voor niets.

De website geeft aan: “TEMPORARY MAINTENANCE BREAK. SERVERS AND DATABASE ARE IN OPTIMIZATION PROCESS 暂时性的维护过程。 服务器以及资料库正在进行最佳化当中”. Wat de website aangeeft is niet voor niets, want ze zijn gestopt. Elke Ponzi stopt vroeg of laat.

Kenmerken Ponzi

Elke keer als een nieuw marketing bedrijf opstart, waarmee je veel geld in korte tijd kan verdienen, hebben wij onze twijfels. Snel geld verdienen bestaat niet op internet! Dit soort bedrijven werken altijd met Multi Level Marketing (MLM). MLM wordt gebruikt om in korte tijd zoveel mogelijk potentiele slachtoffers te benaderen. Het product is altijd gebakken lucht, zoals advertentie packs of punten. In dit soort MLM’s heet het AdPacks. Een combinatie van MLM, AdPacks en in korte tijd veel geld verdienen, is te mooi om waar te zijn.

Geld terugkrijgen van een Ponzi

Het is bijna onmogelijk om je geld terug te krijgen. Het geld wat je in een Ponzi, wat wij denken dat het bedrijf Omega.best is, is onmogelijk. Dit geld is simpel weggesluisd naar de organisatoren.

Wat kan je wel doen is melding maken bij de AFM en aangifte doen bij de politie. Met deze klachten wordt altijd iets gedaan. Bijvoorbeeld, er zijn mensen die geld verdienen met Ponzi’s, door mensen lid te maken van zo’n club. Deze mensen blijven vaak buiten schot, een aangifte zorgt er voor dat deze mensen zichtbaar worden en mogelijk kunnen worden vervolgd.

Waarschuwing Italiaanse toezichthouder

Consob heeft opdracht gegeven tot sluiting van 8 nieuwe websites die illegaal financiële diensten aanbieden. De autoriteit heeft gebruik gemaakt van de bevoegdheden die voortvloeien uit het “groeidecreet” (wet nr. 58 van 28 juni 2019, artikel 36, lid 2-terdecies), volgens welke Consob opdrachtgevers van internetconnectiviteit kan opdragen toegang vanuit Italië tot de websites waar financiële diensten worden aangeboden zonder toestemming.

  1. Overeenkomstig artikel 99, lid 1, letter d), van de Geconsolideerde Wet op Financiën – TUF, het bod aan het in Italië wonende publiek genaamd “Omega Best” betreffende financiële investeringen door Expedite Spzoo en Nautilius Investment Ltd bij gebrek aan het voorgeschreven prospectus, ook via de website www.omega.best (resolutie nr. 21251 van 5 februari 2020);
  2. Overeenkomstig artikel 101, lid 4, letter c), van de TUF, de reclameactiviteit uitgevoerd door de heer Emanuele Fiore zonder de vereiste autorisaties, via de websites www.manuelcooper.com en https: // manuel. omegaita.it evenals de facebookpagina https://www.facebook.com/groups/241778882951122, met betrekking tot het openbare aanbod van investeringen van financiële aard genaamd “Omega Best” gepromoot via de website www.omega.best (resolutie nr. 21250 van 5 februari 2020).

Vrolijk Pasen

0
close up of colored easter eggs
Vrolijk Pasen

Ondanks de corona crisis wens ik iedereen een vrolijk Pasen toe. Als thuis moet blijven, neem dan tijd voor bezinning en ga ideeën bedenken hoe je straks verder wil of een totaal nieuw idee. Wij zijn als ondernemer afhankelijk van de koopkracht van de consument. Bedenk als mensen hun baan verliezen, er minder geld is voor (online) aankopen. Als jezelf dingen koopt, koop dan bij een lokale ondernemer, zodat hij ook kan overleven. Het gaat dan niet om Aliexpress spullen, maar bijvoorbeeld de lokale Bart S of Blokker of Hema.

Ik wens jullie alle gezondheid van de wereld toe !

 

Help ik maak geen winst !!!

2
network server room
network server room with computers for digital tv ip communications and internet

Als je actief bent als (hobby) online ondernemer wil je graag winst maken. Dit is de reden dat je zo goedkoop mogelijk moet gaan werken. Ik wil graag de definitie van “winst” aanhalen. Winst is opbrengst minus kosten. Als de kosten hoger zijn dan de opbrengsten, draai je verlies.

Als je geen opbrengsten hebt, dien je zorg moeten dragen dat er geld binnen komt, anders ben je niet succesvol als ondernemer. Misschien moet je overwegen om te stoppen als online ondernemer en iets anders gaan doen.

Als er wel opbrengsten zijn, maar niet voldoende, moet je gaan kijken kosten. Bijvoorbeeld op hoeveel servers draait je hosting. Bijvoorbeeld als je 5 websites hebt en ze draaien op verschillende servers, kun je overwegen deze onder te brengen op één server. Dit bespaart je 4x hosting kosten uit. Daarnaast kun je kijken naar hosting waar het SSL certificaat gratis wordt geleverd.

Als je een hostingpakket aanschaft kijk dan naar het aantal websites wat je hierop mag hosten. Als je hierop maar één website mag hosten, dan is dit niet interessant voor je. Tevens moet je kijken naar de bandbreedte. Als hier een limiet op zit, dan is dit ook niet interessant. Het wordt interessant als er gratis SSL certificaten bij geleverd worden. De opslagcapaciteit van een server is ook van belang bij grote websites.

Als je een grote website hebt, met veel verkeer, is de snelheid van de server van belang.

Beter is klein beginnen, met de mogelijkheid dat je het pakket kan opwaarderen.

Ik kijk voortdurend naar mijn kosten van webhosting. In 2019 heb ik de kosten voor mijn hosting met 70% kunnen verlagen. Minder kosten betekend voor mij meer WINST !

Als je online onderneemt, moet je ook kijken naar de bedrijfseconomische aspecten. Vroeger had je een middenstandsdiploma nodig om je in te schrijven in de KvK. Met dit diploma kreeg je kennis over ondernemen. Hierin zat bedrijfseconomie in, rechts en wetskennis, marketing en boekhouden. Tegenwoordig zou deze kennis je kunnen helpen om een succesvolle onderneming op te zetten.

Ik adviseer iedereen om er voor te zorgen dat je beschikt over kennis van ondernemen. Als je deze kennis wilt verkrijgen, start dan met de cursus Zelfstandig Ondernemer MKB.

Bovenstaande is naar aanleiding van een hulpkreet van iemand, die probeert geld te verdienen met affiliate marketing. Deze persoon heeft mijn advies toegepast en maakt nu een bescheiden winst.

 

 

Meest recente berichten

5 Tips voor het vinden van de beste onderwerpen voor uw blog ...

5 Tips voor het vinden van de beste onderwerpen voor uw...

0
Blogonderwerpen zijn een belangrijk onderdeel van een succesvolle blog. Sommige bloggers schrijven gewoon over wat hen bezighoudt en maken een soort online dagboek. Succesvolle...
7 Redenen Waarom We Bloggen

7 Redenen Waarom We Bloggen