Of ik merk dat de economie slechter gaat m.b.t. adsense (dalende inkomsten)?

0

Ja, ik merk dat de inkomsten teruglopen, doordat ik wel meer click genereer, maar dat inkomsten niet door stijgen. Ik heb een aantal websites m.b.t. geld, het aantal bezoekers neemt toe, uit de statistieken blijkt dat de zoekopdrachten gaan over de economie. De inkomsten stijgen wel, maar niet meer zo snel als in het verleden. D.w.z. het aantal clicks neemt nog steeds toe, maar de inkomsten minder. Dit zijn zaken die nu eenmaal samenhangen met de economie, die op dit moment aan dalen is. Hoe je dit kunt overleven, door een goede bedrijfsvoering op te zetten. Maak een goede keuze v.w.b. de registratie van domeinnamen en niet te vergeten de hosting.

N.a.v een ingezonden vraag. https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

 

Previous articleOf mijn websites ooit gehackt zijn?
Next articleWelke plugins ik gebruik voor WordPress?