Of mijn websites ooit gehackt zijn?

0

Ja, het is mij enkele keren overkomen dat mijn websites zijn gehackt. Eënmaal een wordpress website (was de enige op de server) en een 8 tal websites op een server door een actack website. Deze website had gebruik gemaakt een lek in een beveiligingssysteem van een script, wat ik niet had geupdate. Het gevolg was dat 8 websites besmet waren. D.m.v. een backup heb ik alles kunnen herstellen. Ik heb het desbetreffende script verwijderd. De WordPress site was gehackt omdat ik de updates niet op tijd had doorgevoerd. Oplossing was verwijderen en opnieuw installeren.

Omdat ik de risico’s spreid worden niet alle websites uitgeschakeld. Ja, het is zeer vervelend, ik heb mijn top 20 beschermd. De websites die niet opbrengen heb ik niet beveiligd. De kosten zijn hoger dan het ongemak.

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleEen voorbeeld hoe je een affiliate website opbouwd?
Next articleOf ik merk dat de economie slechter gaat m.b.t. adsense (dalende inkomsten)?