Onderzoek altijd of er vraag is naar een product!

0
Onderzoek altijd of er vraag is naar een product!
Onderzoek altijd of er vraag is naar een product!

Als ik een website ga bouwen, onderzoek ik altijd waar er vraag naar is. Ik ga mij dan verdiepen of ik hier materiaal voor kan vinden. Het is niet knippen en plakken, de website moet ook goed in elkaar zitten qua opbouw, het moet geen verzameling worden van seo teksten, dit is niet natuurlijk.

Ik krijg regelmatig een website voor de verkoop aangeboden en deze websites hebben nagenoeg geen content. Het gaat mij om content, als het ontwerp slecht is, dan zet ik heel snel over naar WordPress. Het gaat om unieke content.

Websites bouwen

Ik ga nog steeds naar de bibliotheek om te zoeken naar onderwerpen. Als ik onderwerpen heb gevonden ga ik onderzoeken of er vraag naar is. Het is natuurlijk zonde van mij tijd en geld om moeite te besteden aan iets waar geen vraag naar is. Als ik iets gevonden heb waar vraag naar is ga ik hiervan een soort van werkstuk maken. Het onderwerp is gelijk de probleemstelling. Het werkstuk is de basis voor de content van de website.

Content

Middels de probleemstelling ga ik informatie zoeken in de bibliotheek, soms vind ik informatie op Wikipedia. Vanuit de probleemstelling ga ik de deelvragen formuleren. De probleemstelling is de hoofdpagina (de index) van je website, de deelvragen worden de hoofdstukken van de website. De conclusie verwerk je in de hoofdpagina.

Uiteraard schrijf ik in zoveel mogelijk in eigen woorden de pagina’s. Dit maakt het tot unieke teksten.

Foto’s

Uiteraard ga ik opzoek naar beeldmateriaal uit het publieke domein of ik ga ze zelf maken. Ik streef er na een website te illustreren en video’s. Door dit te doen voeg je waarde toe aan een website.

Affiliate marketing

Ik verdien geld via affiliate marketing, van te voren bepaal wat voor soort advertenties ik ga plaatsen. Deze advertenties zijn o.a. afkomstig van Daisycon, Paypro, Bol en/of adsense. De advertenties moeten passen bij de website, anders volgen er geen leads.