Ontwikkelingen in de komende maanden op SEO gebied van Google

0

PAGERANKDe komende maanden zullen er veranderingen in Google optreden, door de aanpassingen van het zoekmachine algoritme. Matt Cutts heeft een youtube video geüpload, met de veranderingen op het gebied van de zoekmachine Google.

In zijn inleiding geeft hij aan, dat je moet blijven werken aan de inhoud van een website, deze moet goed van kwaliteit zijn. Hij geeft ook enkele restricties aan m.b.t. deze video, dan plannen en inzichten kunnen wijzigen.

Penguin 2.0 wordt zeer binnenkort gereleased. Penguin 2.0 heeft een verbeterde algoritmes functies om te komen tot een betere waardering van websites. Black hat spam, zal sneller worden gedetecteerd en als gevolg hiervan zullen er sancties worden toegekend. Google wil gaan optreden tegen websites, die werken met betaalde backlinks om een hogere pagerank te krijgen, deze worden door Penguin sneller er gevonden.

Google gaat actiever zoeken naar websites die de Google webmastersrichtlijnen schenden. Er wordt gaat strenger optreden tegen spamlinks en programma’s die dit creëren. Google zoekt actief op webmasterforum’ s, websites en BLOG’s naar dit soort programma’s.

Google gaat webmasters ook meer ondersteunen en actiever op zoek naar websites die gehackt zijn of geïnfecteerd zijn met malware.

         [embedplusvideo height=”478″ width=”800″ standard=”http://www.youtube.com/v/xQmQeKU25zg?fs=1″ vars=”ytid=xQmQeKU25zg&width=800&height=478&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5875″ /]

Previous articleKan je veel geld verdienen met plus500?
Next articleMinister Kamp maakt einde aan pop-ups voor cookies