Opgepast op Internet

0

SpionLoertAls je mailbox of je Facebook nakijkt, vliegen de aanbiedingen om veel geld te verdienen om je oren. Met binaire opties kun je heel veel geld verdienen of verliezen. Als je de aanbieders moet geloven, dan hoef je enkel maar te kijken naar koersen en als ze dalen, moet verkopen en als ze stijgen moet je kopen. Het wordt allemaal heel mooi voorgesteld. Als je een inschattingsfout maakt, ben je snel een groot gedeelte van je inleg kwijt. In Nederland hebben wij de AFM, die als doel heeft: “De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.”. Een aanbieder die diensten aanbiedt in Nederland, moet zijn toegelaten door de AFM. De meeste aanbieders in binaire opties zijn in het buitenland gevestigd en vallen niet onder de controle van de AFM.

Voordat je ook maar één cent steekt in binaire opties zou je onderzoek moeten doen of het e.a. wel betrouwbaar is. En niet te vergeten, weet je wat je doet, want je speelt met je geld. Op de disclaimer staat altijd dat je alleen geld moet gebruiken, wat je over hebt. Kun je dit geld echt missen?

En naast winners zijn er ook een heleboel verliezers. Denk eens na over het feit, wie betaald de koerswinsten? Ik denk dat je dat al weet, dit n.l. zijn de verliezers en jij bent ook een potentiele verliezer!

En iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen (financiele) daden.

Ps, als het te mooi is om waar te zijn, dan klopt er meestal iets niet.

Previous articleMijn Bitcoins experiment met een stroom verslindende ANTMINER
Next articleEis: 3,5 jaar gevangenisstraf voor beleggingsfraude met PlanB4you