Passief inkomen genereren

0

Ik heb diverse emails binnen gehad van mensen die passief inkomen willen generen. Ik maak uit de mail op dat ze denken met alleen het opzetten van websites dat je dan passief inkomen gaat verdienen. De term passief inkomen is eigenlijk niet de juiste benaming voor de verdiensten uit internet.

Echter met het bouwen van een aantal websites ben je er nog niet. Je moet de website gaan onderhouden, tenslotte elke website heeft zijn updates nodig en je moet er voor zorgen dat m.b.t. de inhoud uptodate blijft. Aan een verouderde website heb je niets. Met het bouwen van een website bedoel ik ook het bouwen van een website. De website moet goed van inhoud zijn, anders voldoe je niet aan de voorwaarden die bijvoorbeeld google aan een website stelt. Dus geen website met 5 pagina’s, maar een website van minimaal 100 pagina’s. Het onderwerp van de website moet in de markt liggen en je wilt dat mensen jou website blijven bezoeken. Een tevreden bezoeker, zal ook de link van jou website gaan promoten. Slechte reclame verkoopt niet op internet. Gevolg is een website zonder bezoekers. Een website zonder bezoekers is ten dode op opgeschreven. Een website is rendable als deze meer als € 14,50 per jaar opbrengt. De kosten voor de domeinnaam zijn bijvoorbeeld € 8,50 en de hostingkosten zijn € 6,00.

Dit betekend dat website bezoekers moet gaan trekken en deze bezoekers moeten bijvoorbeeld produkten afnemen of op de banner van adsense klikken. Dit impliceert dat een website, minimaal 40 clicks van adsense moet krijgen. Een click heeft een gemiddelde waarde van € 0,40. Ongeveel 0,24% procent van de bezoekers clickt op een adsense banner. Omgerekend in bezoekers is dit 16716 pagina weergaves. Een bezoeker kijgt gemiddeld 4 pagina’s voor dat hij tot een actie komt. Hij verlaat de website of hij clickt op een banner. Dit betekend dat er in een jaar 4179 bezoekers naar je website moeten komen om uit de kosten te raken.

Dit is ongeveer 12 bezoekers per dag. Hiervoor zul moeten gaan werken. 

Jij moet bereid bent om er hard voor te gaan werken en je moet een beheersbaar aantal websites durven op te zetten. Je moet constant bezig zijn met vernieuwing en verbetering, dan bestaat de mogelijkheid dat je inkomen gaat generenen. En dit is hard werken. Ik kan je een tip geven, begin klein en maak je door te doen, jezelf door “learning on the job”de kennis eigen om succesvol te kunnen zijn. En dit leer je niet in een dag of d.m.v. een dure online cursus.  

Definitie zie https://verdiengeldopinternet.nl/passief-inkomen/

Previous articleGoedkope domeinnamen
Next articleGratis geld verdienen op internet met een spaarprogramma