Planb4you begint nu toch zijn einde te naderen

0
Diverse people crime shoot
Planb4you begint nu toch zijn einde te naderen, blijkt uit de arrestatie van Directeur van het bedrijf. (Johnny S).

Planb4you begint nu toch zijn einde te naderen, blijkt uit de arrestatie van Directeur van het bedrijf. (Johnny S). Nadat het OM beslag had gelegd op de rekeningen, zijn de
activiteiten van Planb4you niet gestopt maar doorgegaan. Door de organisatoren achter Planb4you werden nog steeds activiteiten ondernomen om leden te werven.

  1. http://www.refdag.nl/nieuws/anp/binnenland/directeur_vast_voor_piramidespel_planb4you_1_892709
  2. https://www.om.nl/actueel/nieuwsberichten/@88341/hoofdverdachte/
Planb4you (Ponzi)

De Directeur wordt verdacht van “De directeur wordt verdacht van oplichting, aanbieden van een piramidespel en het witwassen van de inkomsten daaruit.”
De leden van Planb4you blijven nog steeds geloven in een goede afloop van deze zaak. Op hun facebookpagina, wordt vermeld dat ze hem blijven steunen en nog steeds weigeren te geloven, dat Planb4you een Ponzi is.

  • https://www.facebook.com/groups/planb4youbelgium/

De activiteiten van de handlangers van Planb4you gaan nog steeds door, de website en betalingsschermen werken nog steeds. Dit vind ik een merkwaardige zaak, als er beslag is opgelegd op miljoenen om de slachteroffers te beschermen, mag men toch doorgaan met hun activiteiten. Planb4you wordt hierin niet gehinderd.

Ik vermoed dat achter de schermen hard wordt gewerkt om Planb4you uit de lucht halen, de Directeur wordt niet voor niets voor 14 dagen in verzekerde bewaring genomen. Voor de slachtoffers en potentiele slachtoffer hoop ik, dat deze Ponzi, zo snel mogelijk wordt uitgeschakeld.

Previous articleProject Bitcoins 1
Next articleWerkt het geheimeweb.com ?