Positieve terugblik over de afgelopen periode en mijn online inkomen stijgt nog steeds

0

Even een terugblik op de afgelopen periode, ik ben nu 10 maanden actief bezig. Het aantal bezoekers blijft steeds verder stijgen. Mijn totale (netto) inkomen per maand heeft de € 2500 overschreden. Het inkomen heeft sneller kunnen stijgen doordat ik mijn kosten heb weten te reduceren. De belangrijkste stap is alle webhosting diensten onderbrengen bij de provider met de laagste kosten en een hoge bedrijfszekerheid. Het zelfde is van toepassing op de domeinnamen. De kosten voor een registratie van € 3,50 (verlenging € 4,95) maakt het rendabel om een aantal websites aan te houden. Momenteel laat ik geen domeinnamen vervallen, omdat deze geld opbrengen.

Ik krijg nog steeds vragen binnen over het onderwerp “geld verdienen op internet”. Deze vragen probeer ik zo goed mogelijk te beantwoorden. Mijn antwoorden zijn mijn zienswijze.

Ik acht voor een internetondernemer een basiskennis noodzakelijk op het niveau van ondernemer MBK. Dit is een erkende opleiding, die door een aantal opleidingsinstituten wordt gegeven en kan worden afgesloten met een erkend diploma. Deze kennis geeft jou een aantal voordelen t.a.v. je collega’s. Je leert kostenbewust ondernemen en je kan een ondernemingsplan in elkaar zetten van een ondernemen.

Dit diploma (lees kennis) is niet verplicht, maar de kennis helpt jou geld te verdienen op internet.

Previous articleElementaire Kennis voor een Internet Marketeer of Internet Ondernemer
Next articleVraag: Waarom ik zo hamer op de beheersing van kosten?