Project Bitcoins 1

0

Ik ben met een nieuw project begonnen om geld te verdienen op internet. Ik ga onderzoeken of het echt mogelijk is om geld te verdienen met minnen van Bitcoins. Ik heb er wel eens eerder nagedacht en wat mee geëxperimenteerd met een oude computer. Het resultaat was zeer slecht. Een reguliere computer is niet geschikt voor het minnen van Bitcoins. Ik heb nu via internet een USB minner gekocht en wil nu het volgende onderzoeken:

  1. Wat de opbrengsten zijn;
  2. Wat de operations cost zijn;
  3. Eventueel uitbreiden en de kosten;
  4. Andere mogelijkheden van minnen.

Ik verwacht morgen, mijn bestelling (bitcoin minner) te ontvangen. Ik heb een oude laptop, die hiervoor ga gebruiken en ik ben zeer benieuwd naar de mogelijkheden.

Ik verwacht mijn investering te kunnen terugverdienen. Maar het is altijd de vraag of dit echt gaat lukken. Als het niet lukt, dan heb ik tenminste nog een goed verhaal.

Previous articleEen gelukkig nieuwjaar 2015!!
Next articlePlanb4you begint nu toch zijn einde te naderen