Project Forum gereed

0

Na een idee over een forum over geld verdienen, ben ik samen met andere dit idee uitgewerkt. Als je een forum gaat opzetten, komt er veel bij kijken. Ten eerste je moet een onderwerp hebben en er moeten ook bezoekers naar het forum komen. Een forum is een discussie platform en om een discussie te voeren zijn bezoekers nodig. Voor je gaat starten, moet je een haalbaarheidsonderzoek doen. D.w.z. je gaat kijken of er voldoende potentieel aan publiek aanwezig is wat mogelijk het forum kan bezoeken. Ook moet je de concurrentie niet vergeten, deze kunnen het je vrij lastig maken door hun dominantie in google en andere zoekmachines. Het zijn bestaande forums die hun bestaansrecht al hebben bewezen. Ze hebben voldoende bezoekers, staan hoog in google en worden gewaardeerd door de gemeenschap.

In heb toch besloten om samen met anderen dit project, ook als project op te starten. Uiteraard met een aantal restricties, het moet zo goedkoop mogelijk, met bestaande scripts, die aangepast kunnen worden nar onze wensen. Al snel was de keuze gemaakt voor SMF versie 2.02. Makkelijk te installeren vanuit het cpanel. Modificaties zijn vrij verkrijgbaar en eenvoudig te installeren.

Wij hebben een aantal mensen uitgenodigd om deel uit te maken van het forum, je bent een forum vanaf scratch. Je hebt een forum, wat geheel leeg is. Een aantal mensen is lid geworden en heeft zodoende geholpen het forum te starten. Tenslotte een forum kan niet zonder actieve bezoekers. Deze “start” bezoekers heb ik beloond met een bol.com bon of een bijdrage gestort op hun PayPal account.

Wij hebben ook gekeken naar SEO voor het forum, m.a.w. hoe worden we zichtbaar voor de zoekmachines. In overleg hebben wij gekozen, om niet actief aan linkbuilding te gaan doen. Een forum wat goed loopt, met goede en actuele onderwerpen heeft een automatisch een goed content. Dagelijks worden komen er reacties en nieuwe onderwerpen bij.

Voor elk project wat je start, moet je aan het einde van een periode de balans opmaken. Tenslotte we zijn internetondernemers en we willen geld verdienen op internet. Als het project niet gaat lopen of onvoldoende opbrengt moet je er mee stoppen. Als deze stap niet neemt gaat dit ten kosten van andere websites en je verdiensten op het internet.

Link forum: verdienonlinegeldforum

 

Previous articleProject Forum vervolg
Next articleKoers Bitcoin door de honderd dollar