Rijk worden via internet (1)

0

Als Iemand die beweert dat je via internet rijk kan worden houdt hij of zij de manier waarop meestal voor zichzelf. Waarom zou hij of zij dit doen denk je?

Om de meest eenvoudige reden concurrentie op een niche gebied. Stel ik maak 20000 euro per maand, dan wil de kennis voor mijzelf houden, ik ga niemand vertellen in welke niche ik mijn omzet haal. Stel ik vertel dat wel vertellen, dan gaan mijn concurrenten mij kopiëren en gaat mijn marktaandeel zaken. De 20000 euro moet ik gaan delen met mijn concurrenten.

Ik verdien nu netto € 1900 per maand, dit bedrag wordt steeds meer, een van mijn geheimen is en was dat ik aan niemand vertel in welke niche ik opereer. Mochten jullie een website hebben die meer als 100 euro per maand opbrengt, dien je deze gegevens voor je te houden. Als je dit niet doet, zul je deze 100 euro met je concurrenten moeten gaan delen.

Als iemand weet dat een bepaald concept succesvol is, zal hij dit concept kopiëren, met gevolg dat jouw omzet wordt verminderd. Ik ben ook actief op allerlei webmasterforums, ik lees voornamelijk, ik geef geen reacties of tips. Zodra ik dat doe, verlies ik omzet.

Op deze website geef ik wel tips en tools om succesvol te worden als internetondernemer of freelancer. De reden is dat ik hiermee kan verdienen en de hoofdreden is dat ik hierdoor zelf veel kennis opdoe, die ik weer gebruik om meer te kunnen verdienen met mijn websites.

Mijn tips zijn waardevol, je gaat effectiever om met de middelen die je hebt, tevens probeer ik je aan het denken te zetten voordat je geld gaat investeren in een website. De meeste beginners zijn overmoedig en dit kost hun veel geld. Mijn doel is om zo goedkoop mogelijk geld te verdienen met internet. Daarom geef ik enkel maar tips die geen geld kosten. En ja, ik verdien ook geld met deze website, via de diverse advertenties die hierop staan. Ik verdien nog meer geld door het leren. Mijn grootste leermoment was, dat je niet moet trekken aan een doodpaard, als iets niet succesvol is moet je er mee stoppen.

Ik vind het leuk om zaken en dingen te onderzoeken, hier leer ik alleen maar van. En ik kan het toepassen. Wat ik niet prijs zal geven is de niche waarin ik opereer. Voor jullie is dit een waardevolle tip, wat voorkomt dat je omzet gaat verliezen.

Ik deel kennis, m.b.t. de bedrijfsvoering en wat ik doe aan internet marketing. Ik geef antwoord op vragen die jullie mij stellen en ik geef tips. Ik verkoop geen onzin!

 

 

Previous articleWaarom geen erotische websites? (2)
Next articleSpam post (1)