Sjoemelen met likes en volgers loont niet

0

Ik krijg regelmatig email m.b.t. mijn opmerkingen over de effectiviteit van Twitter, Facebook of socialmedia genoemd. Ik kan aflezen uit mijn statistieken dat ik nagenoeg geen verkeer krijg uit socialmedia. Het is onder internet marketeers al lang bekend om op korte termijn aan grote aantallen Twittervolgers of Facebooklikes te komen, zolang je maar bereid bent om te betalen. We worden er mee gespamd, we komen ze tegen op forums en ze vallen ons lastig op onze email accounts.

Je kent ze wel denk ik, facebook zakelijk, meer Twitter volgers. Reclame volzinnen, met gegarandeerd 10000 Twitter of Facebook aanmeldingen. In feite zijn die facebook of Twitter aanmelding niet echt, want in een artikel van de Volkskrant wordt gemeld dat dat 8,7 procent van de Facebook-accounts nep zijn. Deze worden door dubieuze bedrijven gebruikt om tegen betaling meer Twittervolgers of Facebooklikes te genereren.

Het manipuleren van de statistieken is tegen de regels van de sociale netwerken. Twitter verklaart dat ze het recht hebben om een account zonder nadere kennisgeving te verwijderen als de regels worden overtreden. Facebook zegt: ‘Als je iemand tegenkomt die je aanbiedt om je likes op te krikken, loop dan hard weg. Neplikes zijn voor niemand goed, het is tegen onze regels en de kans is groot dat de accounts worden verwijderd door onze spam-detectiesystemen.’ YouTube meldt dat het manipuleren van de statistieken kan leiden tot het verwijderen tot het hele account van de artiest in kwestie.

Bron: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3411788/2013/03/19/Artiesten-opgepast-sjoemelen-met-likes-en-volgers-loont-niet.dhtml

Ik schrijf regelmatig over mij Twittervolgers dat deze geen positieve bijdrage hebben aan mij bezoekers statistieken. Ik kan stellen dat Facebook of Twitter gewoon zeepbellen zijn. Voor enkele internetmarketeers is het een gat in de markt om dusdanige producten aan te bieden. En er is een markt voor want collega marketeers kopen regelmatig bezoekers of kopen de zgn geheimen. Deze worden gegenereerd door nepaccounts, aangemaakt door de louche bedrijven die er winst mee willen maken. Echter de kopers zijn verantwoordelijk voor hun eigen daden, lees aankopen. Als deze zo’n product kopen, kunnen ze op hun vingers na telen dat het e.a. niet klopt.

Zie: https://verdiengeldopinternet.nl/tag/twitter/

Ik kan maar een tip geven richt je op het worden gevonden op google, want met 100.000 “fake” Twitter volgers verkoop je niets en heeft geen invloed op het bezoekers aantal

 

 

 

Previous articleTwitter vervolg (4)
Next articleGeld verdienen met een email spaarpogramma