Snel geld verdienen? Leer hier vanuit huis online geld te verdienen

2
Snel geld verdienen? Leer hier vanuit huis online geld te verdienen
Snel geld verdienen? Leer hier vanuit huis online geld te verdienen

Op deze Blog kun je op een snelle manier leren hoe je geld kunt verdienen op internet. Binnen een week is het al mogelijk geld te verdienen met een aantal eenvoudige stappen te volgen.

Je hebt enige kennis nodig om een start te kunnen maken en een kleine investering in een domeinnaam en hosting. Verder is het geen rocketsience om te starten op internet. Geld verdien je door het toepassen van Affiliate Marketing.

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is Jip en Janneke taal, het verkopen van producten van anderen, zoals fabrikanten via jou website. Jij plaats voor deze adverteerders, advertenties op jouw website of blog. Als er iemand iets via die banner koopt, krijg jij provisie. Het is ook mogelijk dat je betaald krijgt door dat je iemand via een banner naar een andere website stuurt. Een voorbeeld hiervan is adsense van Google.

Verder moet je een website gaan maken, hiervoor heb je een domeinnaam en hosting nodig, voor minder dan €12,50 kun je al starten. Het maken is niet moeilijk, dit is een paar clicken met de muis en je hebt een website. Maar nu moet je ook zorgen dat er informatie op deze website terecht komt. Dit kan bijvoorbeeld dat jij een dagboek bijhoudt, waarin je alles schrijft wat je meemaakt. Wat je mee maakt moet wel interessant voor de lezer. Als bijvoorbeeld trouw wedstrijden van voetbal, bezoekt, kun je de sfeer beschrijven en de wedstrijd. En je kunt de foto’s die jij gemaakt hebt gebruiken als illustratie. Na een wedstrijd zoeken mensen altijd na een nabeschouwing en die kun jij leveren.

Wat je verder moet doen is het artikel Affiliate Marketing  lezen, hier staat op eenvoudige wijze in hoe affiliate marketing werkt. Het is enigszins gedateerd, maar hoe het werkt wordt goed uitgelegd.

Als je een dagboekvorm niets vind, kun je een website gaan schrijven over het onderwerp dat jij interessant vind en echt jou ding is. Het enige wat je moet doen, is hier een soort van profielwerkstuk over schrijven en dit online gaan zetten. Misschien heb je nog een oud werkstuk in de kast leggen en hoef je enkel maar dit te updaten. Eén van mijn volgende berichten gaat over het schrijven van een profielwerkstuk.

Previous articleFuturenet wordt een online plaag
Next articleGeld verdienen met enquêtes invullen

2 COMMENTS

  1. Via Versio kun je goedkoop hosting en een domainnaam krijgen, dit alles onder de €12,50 per jaar. Er zijn vaak acties bij versio, waarbij de domainnaam beschikbaar is voor €1,22 (incl BTW) en hosting €7,23 per jaar. Totaal onder de €9. Dus het kan, en nog minder dan €12,50.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here