Snel Geld verdienen via Internet en daarmee snel rijk worden is dit mogelijk ?

0

Snel rijk worden met online verdienmodellen is niet mogelijk. Als je laat misleiden door programma’s die gouden bergen beloven zoals € 8400 per maand of € 100 per uur in een paar dagen tijd is niet mogelijk.

Momeneel zie je de advertenties op marktplaats op youtube verschijnen, waarin blijkbaar mensen ineens heel veel geld verdien. Er zijn speciale verdienmodelen hiervoor in het leven geroepen. Van casino geld model tot de bakken met geld methode van automatische cashflow machines, die je enkel hoeft te installeren en verder alleen hoef af te wachten tot de bakken met snel en veel geld binnenstromen. Succes wordt altijd gegarandeerd, totdat je ergens onderin de disclaimer leest. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleent en de klant investeert alleen op eigen risico.

Kan je dan wel geld verdienen op internet? Ja, dit kan alleen als je alles op alles zet en de juiste dingen doet om steeds dichterbij je doel te komen, ben je vrijwel zeker van dat je gaat verdienen op internet.

Maar er zijn randvoorwaarden, zoals:

  1. Heb je kennis van de markt of niche waarin je gaat opereren!
  2. Heb je kennis hoe een website werkt en kun je deze online zetten?
  3. Weet hoe zoekmachines werken?
  4. Is jou bekend wat de concurrentie doet?
  5. Stel je voor jezelf de juiste grenzen voor wat mogelijk is?
  6. Hoe zit het juridisch, laat de wetgeving jou activiteiten toe?

Kortom, rijk worden op internet is niet voor iedereen mogelijk, maar het is wel mogelijk om er wat mee te verdienen.

Ik kan voor € 5,60 voor het eerste jaar een website inclusief domeinnaam bouwen. Gedurende het eerste jaar moet blijk of de website succesvol gaat worden of niet.

Je zult eerst een markverkenning moeten doen, gevolgd door een marktonderzoek. Uit jou onderzoek moet blijk of jou website haalbaar is. Als je voor het eerst begint, moet jou eerste website zien als leerobject. Je gaat hier proberen de kennis die je hebt in de praktijk te brengen. Het is een klein stapje, maar een aantal kleine stapjes is een grote stap.

Momenteel verdien ik bijna 1800 euro netto per maand. Per maand stijgen de opbrengsten met gemiddeld 2,35 %. Op jaarbasis is dit 35%. Op grond van deze stijging zullen in 3 jaar tijd, mijn verdiensten zijn verdubbeld. Het gaat nooit snel genoeg, maar je moet de juisten stappen doen en met veel geduld kun je er komen. Maar het gaat niet vanzelf!!

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleIs het spaarprogramma Euroclix betrouwbaar?
Next articleDomain Name System (DNS)