Snel Geld verdienen en rijk worden via Internet

0
Snel Geld verdienen en rijk worden via Internet
Snel Geld verdienen en rijk worden via Internet

Snel rijk worden met online verdienmodellen is niet mogelijk. Als je je laat misleiden door programma’s die gouden bergen beloven, zoals €8400 per maand of €100 per uur in een paar dagen tijd, dan is dat niet haalbaar.

Momenteel zie je advertenties op Marktplaats en YouTube verschijnen, waarin mensen blijkbaar ineens heel veel geld verdienen. Hiervoor zijn speciale verdienmodellen in het leven geroepen, van het casino geld model tot de bakken met geld methode van automatische cashflow machines. Deze systemen beloven dat je enkel de machine hoeft te installeren en vervolgens alleen maar hoeft af te wachten tot het geld binnenstroomt. Succes wordt altijd gegarandeerd, totdat je ergens onderin de disclaimer leest. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend en de klant investeert alleen op eigen risico.

Maar is het dan wel mogelijk om geld te verdienen op internet? Ja, dit is mogelijk, maar alleen als je alles op alles zet en de juiste stappen onderneemt om steeds dichterbij je doel te komen. Dan kun je vrijwel zeker zijn dat je geld kunt verdienen op internet.

Er zijn echter randvoorwaarden, zoals:

  1. Heb je kennis van de markt of niche waarin je gaat opereren?
  2. Heb je kennis van hoe een website werkt en kun je deze online zetten?
  3. Weet je hoe zoekmachines werken?
  4. Ben je op de hoogte van wat de concurrentie doet?
  5. Stel je voor jezelf de juiste grenzen voor wat mogelijk is?
  6. Hoe zit het juridisch? Laat de wetgeving jouw activiteiten toe?

Kortom, rijk worden op internet is niet voor iedereen mogelijk, maar het is wel mogelijk om er wat mee te verdienen.

Ik kan voor €5,60 in het eerste jaar een website inclusief domeinnaam voor je bouwen. Gedurende het eerste jaar moet blijken of de website succesvol gaat worden of niet.

Je zult eerst een marktverkenning moeten doen, gevolgd door een marktonderzoek. Uit jouw onderzoek moet blijken of jouw website haalbaar is. Als je voor het eerst begint, moet je jouw eerste website zien als een leerobject. Hiermee kun je de kennis die je hebt in de praktijk brengen. Het is een kleine stap, maar een aantal kleine stapjes leidt tot een grote stap.

Momenteel verdien ik bijna €1800 netto per maand. Per maand stijgen de opbrengsten gemiddeld met 2,35%. Op jaarbasis is dit 35%. Met deze stijging zullen mijn verdiensten in 3 jaar tijd verdubbeld zijn. Het gaat nooit snel genoeg, maar je moet de juiste stappen nemen en met veel geduld kun je succes behalen. Maar het gaat niet vanzelf!