Spam post (3) Internet Geheimen

0

Was weer raak vandaag met de SPAM mails van JP. Ik heb hierom niet gevraagd. Als ik de mails bekijk, zijn ze (ongevraagd) verstuurd naar diverse email adressen. Wat ook onverstandig was om iedereen op aan te zetten, zodat er veel email adressen bekend zijn bij andere gerbuikers. Sommige email adressen staan alleen op mijn website en ik gebruik deze niet om mij in te schrijven in een email lijst. Ik stel SPAM niet op prijs!

Wederom krijg ik korting aangeboden, om een cursus Internet geheimen te volgen voor maar €67,- om het systeem 30 dagen te proberen is uiteraard tijdelijk en kan dat kan elk moment weer verhoogd worden naar €997,-.

Ik vraag mij af waarom krijg ik deze spam, tenslotte volgens de schrijver is het een goed verkopend produkt? En volgens de schrijver moet ik slim zijn, om die € 20 euro te pakken, want morgen is de prijs weer €997,-

Op de pagina waar de SPAM mail mij heen stuurt, staat een heel mooi verhaal dat ik volgende maand ontslag kan nemen en ik € 250 per dag kan verdienen, om zonder enige technische kennis € 7500 binnen te harken. Oh ja dit via100 simpele mini-sites.

Op de eerste pagina staat geen enkele disclaimer. Pas als je de knop download klikt kom je in een vervolgscherm met bijna de zelfde onzin. Echter er staat onderop, (na lang door scrollen) een disclaimer.

Hierin vallen de volgende punten op:

  1. De genoemde omzet en verdiensten zijn allemaal echt en te verifiëren maar bieden geen garantie dat u de zelfde verdiensten en of inkomsten zult behalen, dit kan van verschillende factoren afhankelijk zijn. Onder andere uw eigen inzet.
  2. U zal de uitgever, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

Let op! In de disclaimer staat dat er geen garanties is dat je daadwerkelijk € 7500 per maand gaat verdienen.

De tekst van de SPAM mail.

Onderwerp: €7.500 per maand helemaal voor jou ;)!

He !

Vandaag geef ik €20,- korting weg op de cursus ‘Internet Geheimen’

Ga naar …………………………. en claim jou korting!

Deze actie loopt alleen vandaag!
Ben jij bereid jou leven compleet te veranderen?
Wil jij ook een betere inkomen?
Wees dan slim en pak die €20,- euro vandaag en begin met de cursus.
Niet goed?

Dan kunt jij binnen 30 dagen jou geld terug vragen.

Vergeet niet: Jij hebt de macht om jou eigen leven te veranderen ;)!
Succes!

JP (INTERNET GEHEIMEN)

Previous articleGratis geld verdienen op internet met een spaarprogramma
Next articleSpam post (4) JP (INTERNET GEHEIMEN)