Supersnel rijk worden online?

0

Supersnel rijk worden, wie droomt er niet van. Wat is echter de realiteit? De realiteit is dat je als internet ondernemer hard moet werken voor je geld. Ik kan dat beamen. Inmiddels bezit ik ruim 100 websites, waarvan 20% voor 80% van mijn online inkomsten verzorgt. De overige 80% zorgt voor 20% van mijn inkomsten en draagt zorg voor 80% van de kosten die ik heb.

Van die 80% zijn er een aantal websites die niets opbrengen en enkel geld kosten. Wat ik meestal doe, ik kijk wat het mij kost om deze websites een jaar aan te houden, als het te duur is, stop ik ermee. Ik blijf niet trekken aan een dood paard.

De 20% die mij 80% van mijn opbrengsten levert onderhoud ik goed en ik probeer deze verder te promoten. De overige 80% procent heeft minder mij aandacht. Het klinkt bizar maar je moet zo werken om er financieel er beter van te worden. Tenslotte je onderneemt niet voor niets.

Een website krijgt van mij een jaar om succesvol te worden. Nadat jaar bekijk ik wat de inkomsten versus de kosten zijn. Als de inkomsten hoger zijn als de kosten dan ga ik hiermee door.

Elke website is een project voor mij. Mijn nieuwe en huidige project is deze website, het kost veel tijd om deze succesvol te maken. Ik heb inmiddels bereikt dat deze kan worden gevonden op internet. De zoekmachine score voor het keyword “verdien geld met internet” levert inmiddels de 56e plaats op.

Inmiddels weten 10 unieke bezoekers mij te vinden. Ik ben hier natuurlijk nog niet tevreden mee. Mijn doel is 500 unieke bezoekers per dag. De opbrengst voor deze website zal m.i. minimaal € 500 moeten bedragen. Deze verkrijg ik voornamelijk via affiliates .

Het gaat mij zoals iedere internet ondernemer niet snel genoeg. Echter ik moet geduld hebben, tenslotte is de concurrentie hoog, misschien moet ik wel genoegen nemen met lagere inkomsten.

Wat je vooral niet moet doen is te snel opgeven. De concurrentie is hevig, maar als je de strijd niet aangaat zul je niet winnen. Je moet vooral doorgaan aan het werken aan je website, zorgen dat de kwaliteit goed is, vervolgens zal de beloning in de vorm van meer bezoekers vanzelf komen.

Geduld is een schone zaak,

 

Previous articleEuroClix Review
Next articleVraag wat zijn de hosting kosten per jaar voor website?