Twitter acccount

0

Inmiddels heb ik een twitter account aangemaakt voor deze website. Twitter is een internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes van maximaal 140 tekens publiceren. Het is een sociaalnetwerksite waarop men zichzelf, zoals bij Facebook, een profiel en een avatar kan aanmeten. Twitter wordt steeds vaker ook door bedrijven ingezet als marketing tool. Twitter kan gebruikt worden om makkelijk contact met de doelgroep te onderhouden en naamsbekendheid te verkrijgen. Het gebruik van de Twitter-dienst kost niets. De gebruikers geven de firma Twitter waardevolle informatie over zichzelf, hun bezigheden, hun gewoontes en hun sociale netwerk. Deze informatie is deel van de activa van de firma en is zonder meer verhandelbaar.

Er doen regelmatig geruchten de ronde dat internetgigant Google of anderen de dienst Twitter zouden willen kopen. De interesse van Google is gelegen in het feit dat de zoekmachine van Twitter resultaten toont van het heden in tegenstelling tot de zoekresultaten van Google die altijd geïndexeerde resultaten toont met enige vertraging. Tijdens de hierboven al genoemde gebeurtenissen in de Hudson, in Mumbai en in Iran bleek Twitter de eerste nieuwsbron en Google zou als primaire informatieleverancier graag dergelijke informatie als eerste kunnen presenteren en kunnen benutten.

Waarom ik Twitter gebruik, om de naamsbekendheid van Geldverdienenopinternet.info (Verdien geld met internet) te vergroten. Als je website hebt kun je twitter gebruiken om nieuws over je website aan andere te vertellen.

 

https://twitter.com/GeldenInternet1

Previous articleWat voor tijd besteed ik aan mijn websites
Next articlePassief inkomen