Twitter vervolg

0

Hiep hoi, ik heb 400 Twitter volgers. uit de analyse van deze 400 volgers blijkt dat het merendeel van deze volgers ook geïnteresseerd is in het verdienen op geld op internet. Wat levert het mij op? Het levert mij geen euro op. Het zijn weliswaar 400 volgers, die niet de intentie hebben om iets bij mij af te nemen, maar er op gericht zijn te verkopen. Het is een soort vicieuze cirkel, we Twitter ons helemaal gek. We volgen en we worden terug gevolg. Social media is het einde een prima verkoopkanaal. Uit de statistieken bliijk dat 0,01% van de bezoekers afkomstig is van Twitter. Als ik 4000 Twitter volgers zou hebben zou dit 0,1% zijn.

Twitter is leuk maar niet zalig makend. Google is en blijft de belangrijkste bron ban internet verkeer.  

 

Previous articleHet belang van WordPress updates
Next article10 Tips om je website hoger in Google te krijgen