Twitter vervolg (3)

0

Inmiddels heb deze website al meer dan een halfjaar online. Het is voor mij tijd om mij weer bezig te houden met statistieken. Google Analytics biedt mij de mogelijkheid om te controleren of Twitter een aanvulling is op mijn website. Uit de Google Analytics kan ik aflezen dat er maar zeer weinig bezoekers afkomstig komen van Twitter.

Als ik mijn Twitter-volgers check, zijn het allemaal mensen die in hetzelfde zijn geïnteresseerd, namelijk het verdienen van geld op internet. Er zijn natuurlijk trucjes en methodes om het aantal Twitter bezoekers hoger te krijgen, maar hierdoor krijg je geen meer internet bezoekers. Als internetondernemer gaat het om de bezoekers die op mijn website een actie doen. Ik blijf Twitter gebruiken, enkel als statistisch experiment, ik ben nieuwsgierig hoe dit zich verder gaat ontwikkelen

 

Previous articleVoortgang project forum
Next articleVraag: Welke software ik gebruik voor het draaien van een forum?