Twitter volgers n.a.v. (2000 Twitter volgers “gegarandeerd”)

0

Ik krijg regelmatig spam over hoe ik het aantal Twitter volgers moet vergroten. Als ik € 69 over maak dan heb ik binnen 48 uur “2000 Twitter volgers” gegarandeerd. Aan gezien ik helemaal ik helemaal niets wil betalen voor “2000 Twitter volgers” Deze volgers zouden echte relevante volgers zijn en mij helpen om mijn klanten kring te vergroten. Als toegift kreeg ik ook nog een linkje naar een youtube pagina waarin mij het belang werd verteld van Twitter volgers.

Alleen wat heb ik aan deze SPAM “2000 Twitter volgers”, niets want het zijn inactieve volgers die geen enkele boodschap hebben aan mijn website(s). Het staat natuurlijk goed dat je zoveel volgers hebt, maar als ze inactief zijn, dus een soort fake account heb je er niets aan.

Ik ben van mening dat een Twitter volger, uit vrije wil zich aanmeld om mijn tweeds te volgen. Degene die zich uit vrij wil aanmeld heeft interesse in mijn boodschap. De SPAM volgers tegen betaling echter niet.

En tussen de nu ruim 350 volgers van mijn website zullen er echt volgers tussen zitten die ook niet zijn geïnteresseerd zijn, in mijn boodschap. Follow you me, then I will follow you……

Maar aan de andere kant zijn er ook volgers die interesse tonen in mijn verhaald en dit verder Twitteren aan hun volgers, mijn doel is hiermee bereikt. Ik heb niets aan incourante volgers.

Mijn boodschap aan jullie is koop geen Twitter volgers maar ga voor echte volgers. Wat het beste verkoopt, is de boodschap van de website op Twitter. Dus zorg voor een goede heldere boodschap. 

 

Previous articleKun je met bitcoins geld verdienen?
Next articleAdSense Dashboard (Android)