Vandaag bezig geweest met SEO onderhoud van mijn website

0

Inmiddels ben ik begonnen om te voldoen aan van de belangrijkste voorwaarden om hoger te komen in de zoekmachine ranks, namelijk een goede content (goede kwaliteit inhoud) van de website. Mijn ervaring is als de content of de inhoud goed is, zoekmachines dit zullen waarderen met een hogere score. Ik wil een hogere score enkel maar bereiken op een eerlijke manier, reden eerlijkheid duurt altijd het langst en wint uiteindelijk. Ook in de zoekmachinescores.

Ik bezit de domeinnaam nu een jaar en ben er pas sinds een maand actief om er goed informatieve website van te bouwen. Mijn doelstelling van de website is online handboek te schrijven over geld verdienen op internet. Bezoekers potentieel is 65000 zoekopdrachten per maand en ik wil dat er hiervan 15000 naar mijn website komen. Tenslotte ik is dit een goede informatieve website. De concurrentie is echter hevig, dus ik moet er hard voor werken. Uiteraard op een eerlijke manier, zoekmachines hebben oneerlijke zaken snel door. Er zijn inmiddels al een aantal websites gestraft voor oneerlijke praktijken. Dit resulteert in strafpunten, waarbij een website niet meer voorkomt in de top 20 score van de zoekmachines. Dit heeft gevolgen voor de aantallen bezoekers die naar een website komen. Als je internetondernemer bent of geld wil verdienen met internet zul dit merken in je opbrengsten.

Momenteel heb ik een pagerank score van 0 en er komen gemiddeld 5 bezoekers naar deze website. Uit de zoekmachine statistieken kan ik afleiden dat deze bezoeken afkomstig zijn van 145e , 45e , 89e , 185e  en 8e plaats in google, met verschillende trefwoorden.

Ik besef mij dit project mij veel tijd gaat kosten, om dit succesvol te maken. Ik zal wekelijks een rapportage geven hoe het e.a. loopt.

Wordt vervolgd……….

 

Previous articleNichemarkt
Next articleWaarom bedrijfsvoering?