Vandaag een mooie dag om een balans op te maken van mijn activiteiten op internet

0

Vandaag een mooie dag om de balans op te maken. Het leven als zelfstandig internet ondernemer verloopt voorspoedig. Mijn netto online inkomen stijgt verdurend. Zie onderstaande tabel.

  1. Stand 17- 7-2013, 2800 euro netto per maand
  2. Stand 19-10-2014, 4600 euro netto per maand

Ik ben ontzettend blij, dat het mij gelukt is, om rond te komen als internet ondernemer. Niet iedereen slaagt erin om dit bedrag te verdienen. Hoe ik mijn geld verdien is met affiliate marketing en nog niet met een eigen product. Als je een eigen product verkoopt, ben je ook als “producent” verantwoordelijk voor de kwaliteit en de inhoud hiervan. Als affiliate marketeer heb je hier geen last van. Het is trouwens de goedkoopste manier om geld te verdienen op internet.

 

Previous articleIngezonden vraag: Is Planb4you.eu te vertrouwen?
Next articleOppassen voor HalfDollarHosting Ltd.