Veelgestelde vragen over Bitcoins

0
Veelgestelde vragen over Bitcoins
Veelgestelde vragen over Bitcoins

Alles leren wat je kunt over bitcoin is een belangrijke onderneming voordat je begint met minen, het gebruiken of kopen. Zonder kennis zul je eerder vallen voor een zwendel of fouten maken als gevolg van misverstanden. Blijf leren over deze belangrijke programmeerbare valuta, zodat u kunt slagen.

Zijn Bitcoins legaal?

Omdat bitcoin nooit illegaal is gemaakt en steeds meer bedrijven bitcoin gebruiken, wordt het beschouwd als een legale valuta. Daarom moet u oppassen dat u het niet gebruikt voor illegale activiteiten die uiteindelijk regelgeving kunnen veroorzaken.

Wat gebeurt er als u uw portemonnee verliest?

Het verliezen van je portemonnee betekent dat je je bitcoins voor altijd kwijt bent. Je zou veel geld kunnen verliezen als je dit doet. Er is geen herstel en geen entiteit om u te helpen als dit gebeurt. Bewaak je bitcoins zorgvuldig.

Worden er nieuwe Bitcoins gemaakt?

Elke 10 minuten wordt een nieuw blok munten opgelost. Op dat moment wordt een blokbeloning bepaald die de waarde van het blok vermeldt. Dit is de enige manier waarop nieuwe bitcoins worden gemaakt. Dit kost veel elektriciteit wat een factor is in de waarde van de bitcoins.

Zijn Bitcoins veilig?

Sommige mensen maken zich zorgen over de veiligheid van bitcoin, maar de waarheid is dat het erg veilig is. Het belangrijkste is om vertrouwde software te gebruiken, alleen te werken met mensen die u vertrouwt en niet zomaar iedereen op het net te vertrouwen. Daarom is er een systeem om het werk te bewijzen.

Zijn Bitcoin-gegevens traceerbaar?

De blockchain technologie is transparant en maakt bitcoins zeer traceerbaar. Blockchain fungeert als een openbaar grootboek voor elke afzonderlijke financiële tractie op het bitcoin-netwerk. Iedereen gebruikt echter een pseudoniem tijdens transacties en uw portemonneesleutel is geheim en moet alleen bij u bekend zijn.

Kunt u een terugbetaling krijgen van een Bitcoin-transactie?

Er is geen restitutiesysteem. Daarom kunt u geen terugbetaling krijgen als u per ongeluk het verkeerde bedrag in een bitcoin-transactie verzendt. Controleer uw wiskunde en controleer uw cijfers voordat u een transactie voltooit.

Gebruiken Bitcoins energie?

Het gebruik van bitcoin kost bijna 400 keer meer energie dan een creditcard. Dat is veel energie en factoren in de waarde van de bitcoins.

Een interessant feit over bitcoin is dat Finland bitcoin vrijstelt van belasting over de toegevoegde waarde (CAT). Dit is een belasting die in sommige landen automatisch wordt toegevoegd aan goederen en diensten. Finland heeft bitcoin vrijgesteld van btw omdat het als een grondstof wordt beschouwd.

Bitcoin is op zijn zachtst gezegd ingewikkeld. Hopelijk helpen deze feiten je om op een nieuwe manier over bitcoin na te denken. Hoe meer u leert over bitcoin, hoe kleiner de kans dat u ten prooi valt aan een zwendel en hoe groter de kans dat u het verstandig gebruikt. Je kunt veel te weten komen over bitcoin op verschillende websites. Probeer Bitcoin.org, bitcoinmining.com en Blockgeeks.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here