Verdienmodellen nader beschouwd: zoekterm “verdien geld op internet”

0
Verdienmodellen nader beschouwd: zoekterm “verdien geld op internet”
Verdienmodellen nader beschouwd: zoekterm “verdien geld op internet”

Als de zoekterm “verdien geld op internet” op een zoekmachine ingeeft dan kun je terecht komen op allerlei “snel verdienen websites”, ook marktplaats is niet meer veilig, ongeacht de richtlijnen van marktplaats, staat het vol met advertenties die het daglicht niet kunnen verdragen. Bijvoorbeeld thuiswerk, verdien € 25,- per gelezen e-mail, maar je moet eerst € 25,- inschrijfkosten betalen.

Onlangs was RamBam met een programma onderwerp over “oplichting” op internet (geldverdienmachine). Hierin speelden Tom en Eduard ongewild de hoofdrol. Een poging om de hoofdrol te weigeren, werd door de rechter afgewezen.

Justitie en de overheid waarschuwen voor oplichtingspraktijken op het internet, als het te mooi, is om waar te zijn is het niet waar. Hier moet je altijd van uitgaan.

Ik ga jullie een aantal stellingen (2013) voorleggen aan jullie de keus of het te mooi om waar te zijn of niet.

  1. 100 euro per uur van Tom en Eduard, kosten € 69
  2. De geldverdienmachine.nl van Tom en Eduard á € 997.00.
  3. Het miljonairsmodel van Casper Camps, belooft € 8440 netto per maand. Inschrijven en vervolgens +/-  € 75 per maand.
  4. De Cunjabo Academie van Erik Dieperik, adverteert met € 8598 per maand, met de kosten van € 59,50 en een maandelijks lidmaatschapsgeld?
  5. Internetgeheimen van JP, belooft € 279 per dag, tegen de kosten €67,- waarbij je snel moet beslissen, anders word de prijs weer € 997.

De heren laten mooie films zien, met hun reclame uitingen, over geld verdienen op het internet. Met hun cursus en coaching, wordt je eigen baas en kan je leven als een miljonair en/of zelfs met fulltime werk kun je twee volledige inkomens verdienen. Iedereen gaat bakken met geld verdienen.

Aan jullie de keus, is het te mooi om waar te zijn? Ik ga ervan uit dat het geen oplichting is, maar marketing tactiek, waar ik niet achter kan staan. Ik heb voor mijzelf al de keus  gemaakt, het is voor mij te mooi om waar te zijn.