Verkoopkanaal “Youtube”

0

Als internetmarketeer ben ik geïnteresseerd hoe alles werkt en hoe bepaalde zaken worden verkocht op het internet. Sommige collega internetmarketeers kopiëren een concept en gaan dit concept verkopen op het internet. Ik heb verschillende filmpjes gezien op youtube, waarbij ik dacht dat de acteur nog een aantal lessen presentatietechniek moet gaan volgen voordat deze een film upload naar youtube. Deze mensen hebben weliswaar de beste bedoeling met hun product, maar de ontvanger zal kijkt hier anders tegenaan. Met al gevolg het product wordt niet verkocht. Bedenk wel alles wat je op internet zet kan een eigen leven gaan leiden. Met foto’s en filmpjes op een openbaar netwerk als youtube loop je een groot gevaar, dat deze een eigen leven gaan leiden op het internet.

Voorbeeld 
De persoon in onderstaande film praat heel zacht, omdat hij blijkbaar zijn huisgenoten niet wilt storen. Hij geeft aan dat hij duizenden euro’s per maand extra verdiend, wat op deze manier niet geloofwaardig overkomt.

[embedplusvideo height=”281″ width=”450″ standard=”http://www.youtube.com/v/ipOPaJD-ToE?fs=1” vars=”ytid=ipOPaJD-ToE&width=450&height=281&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7561″ /]

Link: http://www.youtube.com/watch?v=ipOPaJD-ToE

 

Previous article10 manieren om snel geld te verdienen
Next articleReview spaarprogramma moneymiljonair