Verlies ik niet, veel geld als ik een online marketing training volg?

0

zorgen om de rekeningJa, je verliest heel veel geld. Waarom, omdat de informatie die je tijdens zo’n training krijgt is ook vrij te verkrijgen is op het internet.

Waarom zou je zoveel geld uitgeven. Internet marketing is geen Rocket Sience! Wat ik je kan aanraden ga naar de biblotheek (kost niets) en ga je rustig verdiepen in wat internet marketing is. Je kan ook besluiten om een goed boek te kopen over internet marketing bij bol.com. Het grote voordeel is dat je rustig kunt lezen en soms het e.a. kunt terug lezen.

Ga eens kijken op een internetforum en lees hoe anderen het doen. Ik zou geen geld uit geven aan een onlineĀ cursus, waarbij je al bestaande informatie krijgt. Of Waar Je Leert, Zinnen Met Woorden In Hoofd Letters Te Schrijven. En de laatste kans en mogelijkheid is een reclame truck om je, over te halen, jezelf in te schrijven.

Als je gaat zoeken op google kom je ze tegen, met de unieke kansen, maar als je disclaimer leest van de zelfbenoemde “internet marketing” goeroe’s kom je de waarschuwing tegen dat je een groot risico loopt, niet te leren, dus je gaat geen bakken geld verdienen. De enige die bakken met geld verdienen zijn die “zelfbenoemde goeroe’s”.

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

 

Previous articleGeld verdienen met Bitcoins
Next articleWat zijn mijn ervaringen met Bitcoin?