Vraag: Bestaat passief inkomen ?

2
Het inkomen wat ik per maand verdien is geen passief inkomen, ik moet er echt wel wat voor doen.
Het inkomen wat ik per maand verdien is geen passief inkomen, ik moet er echt wel wat voor doen.

Ik kreeg een vraag toegestuurd of passief in komen bestond. Passief inkomen wil zeggen, dat je niets hoeft te doen om geld te verdienen met internet. Het inkomen wat ik per maand verdien is geen passief inkomen, ik moet er echt wel wat voor doen. Ik moet mijn websites onderhouden, ik moet beslissingen nemen over investeringen en moet zorgen dat er nieuwe inhoud komt voor mijn websites.

Je moet arbeid verrichten om inkomen te kunnen ontvangen. Er gaat geen dag voorbij, dat ik niet bezig ben met mijn business. Iemand moet een plan bedenken en uit voeren. Degene die dat doet, dat ben ik. Je kan niet stil zitten of anders dalen je websites in ranking. Je moet onderzoeken wat de concurrentie doet en daarop inspelen of tegen maatregelen nemen, anders ben je echt verloren.

Als je geld wilt verdienen op internet, moet je hiervoor werken. Als je websites niet worden ververst dalen ze in Google. Heel simpel maar waar. Als ze dalen, betekend dit minder inkomsten.

Passief inkomen is geld wat op de bank staat, dit levert maandelijks rente op, waar je niets voor hoeft te doen. Alleen het levert bijna niets op.

Mensen worden in online reclames gek gemaakt, dat ze een cursus moeten gaan volgen om geld te kunnen verdienen op internet. Je kunt deel nemen aan dure werkshops en dure hosting kopen. Maar dan heb je nog niets, iemand moet tenslotte de website bouwen en voorzien van informatie.

Rijk worden terwijl je slaapt, dit soort termen komen voorbij. Als je geld wil blijven verdienen met internet, moet je hiervoor werken. Als je iets hebt staan wat verdient, moet je het onderhouden. Als je dit niet doet, gaat de concurrentie er mee van door. Dit betekent dat de concurrentie het idee kopieert en verder uitbouwt.

Als je online geld wilt verdienen, moet je echt aan het werk!! Het zijn niet de kabouters die het werk doen dat ben jij. Als je geld wilt verdien, moet je aan het werk met affiliate marketing! Passief inkomen is niets meer dan een reclame uiting, om een cursus te kopen of om je over te halen om geld te investeren in cytologie of andere investeringen.

U bent gewaarschuwd !

Als je meer wilt weten over geld verdienen op internet, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

 

Previous articleHet opschonen en afstoten van websites die geen geld opbrengen
Next articleHoe te starten met geld verdienen op internet, zonder investering

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here