Vraag: Hoe komt dat dat, deze site PageRank 3 heeft, terwijl ik niets doe om backlinks te krijgen.

0

Deze website heeft van google een PageRank score 3 gekregen. De vrager gaat er van uit dat ik niets doe om backlinks te krijgen. Ik moet stellen dat ik de vrager gelijk moet geven, ik ben niet actief op zoek naar links of backlinks. Ik ga enkel voor de inhoud van een website.

De reden dat deze website een PageRank 3 scoort ligt in het feit dat andere websites naar mij linken. De reden dat ze een link naar een artikel of een onderwerp van mij linken is dat dit interessant vinden. Ik ga niet actief op zoek naar iemand die een (back)link plaatst.

Als ik een onderdeel van een website interessant genoeg voor deze website vindt, maak ik een link naar dit artikel of naar de website zelf.  Wat ik probeer te doen met al mijn websites, deze te voorzien van een kwalitatief goede inhoud. Nagenoeg al mijn websites hebben een Pagerank 2 of hoger. De hoogste heeft een score van Pagerank 6, dit is echter een website die bijna 10 jaar bestaat. Ik plaats alleen relevante links en vooral geen links naar mijn eigen websites. De inhoud van je website bepaald volgens mij voor 60 tot 70% de PageRank score op google.   

Ik controleer regelmatig of de links naar andere websites werken, tenslotte hebben websites niet altijd het eeuwige leven.

 N.a.v. een vraag van een bezoeker. Zie https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/vragen-deel-2/

Previous articleNieuw project forum
Next articleCashhier.nl en muntenmail.nl passen percentage van referrallevel aan