Vraag: Is Banc De Binary betrouwbaar ?

0
Vraag: Is Banc De Binary betrouwbaar ?
Vraag: Is Banc De Binary betrouwbaar ?

Ik krijg vragen over “Banc De Binary” en of het wel veilig is om hierin held te investeren. Banc De Binary is een Cypriotische onderneming die gespecialiseerd is in binaire opties. Speculeren met binaire opties is zeer risico vol, het is alles of niets. Je moet een voorspelling doen m.b.t. de koersontwikkeling. Volgens de AFM is dit een zeer riskant beleggingsproduct, met een lage financiële en technische instapdrempel.

Zie AFM waarschuwt voor binaire opties

Er gaan diverse mailings rond en er zijn een aantal zeer dubieuze websites die binaire opties aanbieden. De aanbieders geven hoog op van de verdiensten die kunnen worden gemaakt. Volgens deze zichzelf experts personen, kun je hiermee onbeperkt geld verdienen. Op hun websites ontbreken wettelijke verplichte gegevens, zoals KvK en vestigingsgegevens.

Ze beloven dat je hiermee enorm veel geld kunt verdienen. Echter de kans is zeer groot dat je, je inleg verliest. De experts doen dit niet voor niets, per inschrijving ontvangen ze tussen de €50 en €200 van de broker. (Het bedrijf dat binaire opties uitgeeft wordt broker genoemd.) Wat ook opvalt is dat alle z.g.n experts inmiddels multimiljonair zijn en willen jou graag helpen, omdat ze jou zo aardig vinden.

Als je het toch wil proberen, zoek dan een onderneming door de AFM is goedgekeurd. Echter goedkeuring wil niet zeggen dat je winst kan gaan maken.
Mijn advies is dan ook, dat je beter je geld niet kunt investeren in Banc De Binary of andere brokers. Als je geld wil verdienen met internet, kun je, jezelf beter richten op affiliate marketing.