Vraag: Is geld gorilla geheimen oplichting?

0
Vraag: Is geld gorilla geheimen oplichting?
Vraag: Is geld gorilla geheimen oplichting?

Ik kreeg afgelopen week deze vraag toegestuurd. De vrager wou weten of hij geldgorilla (http://geldgorillageheimen(.)nl/) kon vertrouwen en wat hij hiermee kon gaan verdienen.

Geldgorilla is een online cursus die je kunt kopen, om te leren geldverdienen met internet. De makers van geldgorilla geven aan dat je minimaal €265 per dag kan verdienen met hun product. De cursus leert je om door middel van o.a. Youtube geld te verdienen op internet. Je moet dan als het ware veel affiliate links plaatsen op Youtube en het grote verdienen kan gaan beginnen.

Echter niets minder is waar, het bedrag van €265 is niet haalbaar, makers van dit soort programma’s overdrijven graag om jou over te halen dit te gaan kopen. In de disclaimer wordt waarschijnlijk vermeld, dat dit verdiensten tot de mogelijkheden behoren en zijn deze verdiensten geen garanties voor iedereen.

De eigenaar van het product is Alex Hartman een pseudoniem van Oscar Helm en S&H Uitgevers.

Kortom, ik vind het gebakken lucht en als het te mooi is om waar te zijn, dan is het niet waar. Naar mijn bescheiden mening, moet je marketingverhaal kloppen en moet je de realiteit weergeven. Als je dit nalaat, verschijnen er op diverse forums en blogs vragen over deze verdienmethode, waarbij het snel oplichting wordt genoemd.

Ik ga altijd uit van het volgende: als het te mooi is om waar te zijn, dan is het niet waar.

M.a.w. ik zou het niet kopen.