Vraag is het echt mogelijk om geld verdienen op Internet?

0

Ik krijg verschillende vragen binnen over onderwerp het verdienen van geld op internet. De belangrijkste vraag is het echt mogelijk om geld te verdienen op het internet.

Ja, het is echt mogelijk om geld te verdienen op internet. Maar voor dat ik deze vraag beantwoord, wil ik het onderwerp geld verdienen op internet beter neerzetten, een betere definitie is “winst maken op het internet”.

Dus de vraag zou moeten zijn, is het mogelijk om winst te maken op het internet. Nu kunnen door gaan redeneren wat houdt het begrip winst nu eigenlijk in:

Winst of Verlies is het verschil tussen de kosten die je maakt en de opbrengst. Als de kosten hoger zijn dan je opbrengsten maak je verlies.

Dus om winst te maken op internet, moeten je kosten lager zijn dan je opbrengsten. In het bedrijfsleven wordt getracht om de kosten zo laag mogelijk te houden, waardoor er een hogere winst kan ontstaan.

Wat zijn opbrengsten en wat zijn kosten?

De opbrengsten zijn als volgt te definiëren: Alle geldstromen die je ontvangt door je activiteit op het internet. De kosten kun je definiëren als: Alle kosten die verband hebben met je activiteiten op het internet.

Geld verdienen op het internet

Iemand die “winst” wil maken op het internet, zal er voor moeten zorgen dat de kosten zo laag mogelijk zijn.

Wat zijn de kosten om “winst” te kunnen te kunnen maken?

Voor een freelancer of een ZZP die van huis werkt zijn dit de kosten van een domeinnaam en de kosten voor de hosting van websites.

Onderzoek

Om je kosten laag te houden, moet je gaan onderzoeken waar je een domein en hosting kan krijgen tegen de laagste mogelijke kosten. Bijvoorbeeld er is gratis hosting mogelijk voor één website en de kostprijs voor een domein kost voor jet eerste jaar € 1,00. Dus voor € 1,00 heb je website + domeinnaam.

En nu verder

Je hebt de mogelijkheid om je kosten te reduceren tot € 1,00. Echter winst is opbrengst minus kosten. Je moet dus zorgen voor opbrengsten. Dit doe je door te zorgen dat je website is gevuld met een kwalitatieve inhoud.

Opbrengsten

Het spreekt voor zich dat je om inkomsten te krijgen, producten moet gaan verkopen of via advertenties op je website inkomsten krijgt. vervolgens moet je ook hier onderzoek naar doen, welk product ga je verkopen of wordt je affiliate? Allemaal zaken, waarin je, je moet verdiepen.

Zijn we er nu?

Nee, er is nog een hele weg te gaan, je zult de markt waarin je gaat werken moeten verkennen en kennis moeten opdoen om een website te bouwen met een goede inhoud.

Heb je hiervoor kennis nodig?

Ja, zonder kennis kom je niet ver, de kennis is veelal gratis beschikbaar op het internet, via forums kun je vragen stellen en kennis opdoen.

Mooier kan ik deze vraag niet beantwoorden.

N.a.v een ingezonden vraag. https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleDe Day After RamBam met in de hoofdrol Tom en Eduard
Next articleVerdienmodellen nader beschouwd