Vraag: Is het product hypnomiljonair betrouwbaar ?

0
Vraag: Is het product hypnomiljonair(.)nl betrouwbaar
Vraag: Is het product hypnomiljonair(.)nl betrouwbaar

Ik kreeg de vraag of hypnomiljonair.nl wel betrouwbaar was, betrokkene had op een website een zeer positief review gelezen. Maar zijn twijfel sloeg toen, hij de verkooppagina las: “Het is een systeem dat je onderbewustzijn opent voor veranderingen in je geldbrein.” en “We vervangen de arme geldprogrammering met een rijke geldprogrammering en deze veranderingen zijn permanent.”

Ik vind de naam van de cursus hypnomiljonair.nl niet echt betrouwbaar overkomen. Er wordt een product aangeboden, zonder dat er de vestigingsgegevens, Kvk nummer staat en de voorwaarden zijn ook niet aanwezig. Als je de tekst doorleest koop je een training in ebook format en MP3 bestanden, waarmee je, je geldbrain gaat activeren. Michel Lejeune is de artiestennaam van Maurice Wasbauer.

Hij geeft aan dat hij werkzaam is als Gecertificeerd Hypnotherapeut. Met op de verkooppagina een certificaat van een onbekend opleidingsinstituut (American Board of Hypnotherapy). Op certificaten den diploma’s behoren je echte naam te staan en niet je artiestennaam. Diploma’s en certificaten worden aan echte personen uitgegeven. Als ik de verkooppagina door lees, dan staat het m.i. vol met onzin.

Als je naam in Google inklopt, dan kom je uit bij een aantal negatieve recensies, zoals:

  1. https://kloptdatwel.nl/2012/12/07/ben-je-de-kleur-van-je-ogen-zat-probeer-hypnose/
  2. http://sargasso.nl/welke-beunhazen-en-boeven-willen-de-politiek-in/
  3. http://urubin.com/de-bedelende-wasbauer-een-waarschuwing-voor-de-nine-for-news-lezer/
  4. http://urubin.com/eyeopener-trancewerk-nl/
  5. https://www.quest.nl/artikel/het-middel-tegen-alle-kwalen-en-nog-meer
  6. https://www.nieuwerevu.nl/artikel/nepartikel-in-de-polder-maurice-wasbauer-van-ninefornews

Als ik de commentaren lees op bovenstaande websites, dan heb ik niet zoveel vertrouwen dat het ‘Ok” is.  De commentaren zijn meningen en inzichten van de schrijvers. Het is overigens niet handig voor een reputatie, als je een positief review geeft, welke niet klopt met de feiten.

Als ik de feiten combineer met mijn gevoel, dan is mijn advies, dat ik het niet verstandig zou vinden als je tot de koop over zou gaan. Dit is echt te mooi om waar te zijn.