Vraag: Is moneymembersclub.com betrouwbaar en kun je hiermee geld verdienen of is dit een Ponzi ?

0

Ik kreeg onlangs deze vraag van een lezer. Bij mij gaan de alarmsirenes als een website, die producten verkoopt, de navolgende zaken ontbreken:

  1. KVK nummer
  2. BTW nummer
  3. Contact gegevens
  4. Vestingsadres
  5. Duidelijke beschrijving

Ik heb hier geen goed gevoel over. In de introductiefilm komt naar voren, als je lid wordt,  ga je geldverdienen met een aantal verdienmodellen. De website geeft heel weinig informatie. In de disclaimer staat het volgende:

Bij het gebruikmaken van of deelname aan de gemelde bedrijven (Business Opportunities) aanvaardt MoneyMembersClub geen enkele aansprakelijkheid en kunnen wij de vermelde verdiensten niet garanderen

In een aantal stappen moet een Paypal rekening, Paypro rekening, Coinbase rekening en je moet mensen als lid aanwerven als eerste verdienmodel. In in de laatste stappen moet je aansluiten en investeren bij de  CryptoCoinsInvest. (Moneymembersclub, krijgt provisie hierover) Dit is een binairytrader (risicovol). Deze garandeert “4% Daily For 40 Days”. Dit is te mooi om waar te zijn. En deze CryptoCoinsInvest staat niet als positief te boek op internet.

  • http://www.viral-alert.com/cryptocoinsinvest-com-scam-site-warning/

Deze website valt buiten de AFM regulering en controle, de kans is zeer groot dat je geld kwijt raakt.

Dit geeft absoluut geen vertrouwen voor de toekomst. Het is volgens mij geen Ponzi, ik ben hier overigens niet zeker van. Ponzi’s zijn in meerdere varianten in omloop. Eén van de verdienmodelen is het lid maken van andere mensen. Moneymembersclub heeft m.i. wel de kenmerken van een MLM.

Ik heb hier geen goedgevoel over, ik denk dat het is te mooi om waar te zijn. Ik weet niet met wie ik te maken heb, deze informatie wordt niet aangeboden, terwijl dit wettelijk is verplicht (Informatie geven over uw onderneming (
https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoopmethode/webwinkels/informatie-geven-over-uw-webwinkel/). De persoon achter deze “verdienmethode verstopt zich. (Echter is gemakkelijk te vinden.)

Als nuchtere Hollander, vind ik dit niet ok. Ik adviseer je, om hier geen geld in te investeren en hier ver vandaan te blijven.

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Nieuwsbrief: Nieuwsbrief Geld verdienen op internet

Previous articleHoe nu verder met MyClickwinners.nl ?
Next articleThuiswerk