Vraag: Is Untouchable Women(.)nl van Dennis Rademaker wel geheel betrouwbaar?

0

Op 31 juli, 1 en 2 augustus kreeg ik diverse emails binnen, met de vraag of  Dennis Rademaker met zijn website untouchablewomen(.)nl wel geheel betrouwbaar is. Untouchable Women geeft op zijn website een samenwerkingsverband te zijn van ca 1000 veiligheid consultants in Nederland en België.

En zijn op zoek naar slechts een aantal vrouwen uit de buurt voor wie we de veiligheid en zelfvertrouwen op makkelijke maar zeer effectieve wijze kunnen vergroot. Bij deze Dennis moet je een rayon of territorium (30000 inwoners) huren voor de prijs van €197 per maand. Het inschrijven voor zijn programma kost slechts €147,- maar dan heb je ook wat, een paar visitekaartjes, wat briefpapier, een aantal DVD’s en je krijgt een inkomen van tussen €3000 en €5000!

Althans dat beweert Dennis Rademaker, inmiddels heeft hij zijn internet reputatie aardig weten te verpesten door een aantal zeer dubieuze producten waarover je op o.a. Trosradar meer kunt lezen.

  1. https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=110060
  2. http://forum.dutchbodybuilding.com/f93/etend-afvallen-dennis-rademaker-uitgelicht-296132/
  3. http://www.internetmiljonair.nl/forum/f2/echt-waar-392/index11.html
  4. http://www.geldverdienenopinternetforum.nl/leercentrum/32/geloof-niet-in-snel-rijk-worden-programmas/366/msg11490#msg11490
  5. http://www.thuiswerkvacatures.nl/ervaringen/ticket-2-freedom/
  6. http://www.yourepeat.com/g/internetoplichter/search.php?q=internetoplichter&s=352
  7. http://artikelz.nl/actie-etend-afvallen-bedrog

Het bedrijf achter Untouchable Women schijnt te zijn inschreven als: On and Off Marketing Ltd. | 5 Burnett House | Lewisham Hill | SE13 7PD | London | United Kingdom.

Heel toevallig is een andere dubieuze internet marketeer Sjoerd Volders, (waarschijnlijk een allias van Tom en Eduard) daar ingeschreven, met een product dat heel veel weg heeft van producten die Tom en Eduard aanboden. En uiteindelijk kom je uit bij het hetgroenegras(.)nl.

Het product Untouchable Women heeft een aantal overeenkomsten met de producten van Tom en Eduard, dat zijn de zgn rayons, waarvoor een maandelijkse franchising bijdrage moet voor worden betaald. Wat natuurlijk ook handig is, je hebt er geen kennis en vaardig voor nodig! Je hoeft zelfs nergens verstand van te hebben, behalve van de APP telebankieren om de maandelijks bijdrage over te maken. “Dit alles van uit je luie stoel”

Als ik dit alles objectief bekijk en hierin mee neem, dat er op tal van forums wordt geroepen dat het oplichting is, heb ik er geen veilig gevoel over. M.a.w. het is voor mij te mooi om waar te zijn, dus is het niet waar.

Ik zal dus nooit dit product of verdienmodel aanschaffen, omdat ik gevoel hebt dat ik een product koop, wat nooit aan mijn verwachtingen gaat voldoen en waarop ik een zeer grote kans loop dat ik mijn geld kwijt raak.

 

 

Previous articlePlus500 Ltd, is toegelaten tot de London Stock Exchange
Next articleVraag: Of ik merk aan mijn verdiensten op internet, dat het een vakantie periode is?