Vraag is mwlife.com betrouwbaar of is dit oplichting ?

0
Vraag is mwlife.com betrouwbaar of is dit oplichting ?
Vraag is mwlife.com betrouwbaar of is dit oplichting ?

De vraag is of dit betrouwbaar is. Als je naar mwlife.com kijkt moet je opvallen dat dit programma is gebasseerd op een MLM systeem. D.w.z. dat jij klanten voor hun moet werven. Mijn ervaring met een MLM systeem is dat maar een paar mensen geld verdienen en het merendeel betaald. Ik vind dat MWRLIFE geen echt product heeft. Je kan je inschrijven voor een aantal STAR LEVEL’s 1 t/m 10. Hiervoor moet je ook betalen. Maar de vraag is wat krijg je terug.

Kenmerk van mwlife.com is net als de andere MLM ‘bedrijven” er wordt veel bonussen beloofd, mooie auto’s en rijkdom. Als dit wordt beloofd, dan is dit in 99,99% van de gevallen te mooi om waar te zijn. Het inkomen is gebaseerd, dat je mensen moet werven om jou team te versterken. Deze mensen leveren inkomen voor de MLM. Naarmate jij er in slaagt om mensen te werven, stijg je in deze organisatie en krijg je een bonus. Als ik behindMLM.com raadpleeg, dan wordt mijn zorg bevestigd dat dit niet OK lijkt.

De leden moet artikelen kopen en vervolgens weer leden werven voor deze MLM. De sky is the limit, blijkbaar. Echter de geldstromen zijn niet inzichtelijk, je wordt overspoeld met mooie video’s en plaatjes. Als ik verder lees, krijg ik steeds meer het gevoel dat dit niet ok is en heel veel overeenkomsten heeft van een PONZI. Tenslotte moet je leden werven, om verder te komen in deze MLM. Ik twijfel of de verkoop van artikelen of diensten centraal staan.

Ik kreeg deze vraag van iemand die zich bij Moneymembersclub had ingeschreven en aantal verdienmodellen kreeg voorgeschoteld. Betrokkene had het idee, dat hij hier niets mee ging verdienen. Je kan lid worden tegen betaling van Moneymembersclub en dan krijg je regelmatig dit soort aanbiedingen. Ik heb geen vertrouwen in dit soort te mooi om waar te zijn aanbiedingen.

Persoonlijk, zou ik hier niet aan deelnemen. Ik vertrouw dit soort bedrijven niet. Wat je ermee doet moet jezelf weten.