Vraag: Of ik merk aan mijn verdiensten op internet, dat het een vakantie periode is?

0

snel rijk worden met internetEén van de vragen die ingestuurd kreeg of ik merk dat vakantietijd mijn verdiensten beïnvloed. Vakantietijd, beïnvloed, inderdaad mijn inkomen. Ik merk als het bijvoorbeeld een mooie zomerdag is, dat er minder bezoekers naar mijn website komen.

Als er een regenachtige dag tussen zit, merk je dit ook aan het aantallen bezoekers. Bezoekers zijn mensen, geen machines. Mensen reageren op hun omgeving, als het een langere tijd mooie weer, dan is het te warm om te interneten op een vaste PC of Laptop. Ik merk dan dat bijvoorbeeld het aantal mobiele bezoekers toeneemt.

Door het mooie weer ben ik zelf ook een stuk minder actief, tenslotte ben ik ook mens. Ik hou mijn websites wel in de gaten, m.b.v. een IPAD. Hiermee kan ik veel dingen doen
Aan mijn verdiensten, kan ik afleiden, wanneer het mooi weer is en wanneer het geregend heeft. Normaal gesproken heb ik een groei in inkomen van 5 tot 15% per maand. Ik hou mijn voornamelijk bezig met affiliate marketing en hiervoor bouw en onderhoud ik diverse websites. Ik heb een aantal projecten lopen, die door het mooie weer vertragingen hebben opgelopen.

Ik kan gemotiveerd ja geven op deze vraag, vakantietijd heeft invloed op mijn online inkomen.

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleVraag: Is Untouchable Women(.)nl van Dennis Rademaker wel geheel betrouwbaar?
Next articleIn de zomer nemen de bezoekers altijd af, omdat iedereen buiten is