Vraag over Forum Geld Verdienen Op Internet

0
Forum
Forum

Net een mail binnen gehad van Jan v/d P over waarom ik geen forum had opgezet versus een weblog. De reden voor mij is dat ik wel interesse heb in het oprichten van een forum, echter ik wil eerst een prima website neerzetten met als aanvulling een forum over geld verdienen. Een forum heeft leden nodig, die krijg je niet zomaar, de leden moeten vanaf zoekmachines komen of vanaf een website.

Een forum is sneller opgezet dan een inhoudelijk goede website. De opzet tijd van een forum is 2 uur, incl banners en domein registratie.

Echter een forum heeft meer onderhoud nodig dan een blog, er zijn speciale bots die het hebben voorzien op het versturen van forum SPAM en niet te vergeten de concurrenten die mijn forum als platform gaan gebruiken voor hun eigen activiteiten, nl mij concurreren. Een forum heeft minimaal 1 uur onderhoud nodig per dag!!

Als je succes wil zijn, moet concurrenten geen kans geven en vooral niet vanaf je eigen website.

 

Previous articlePassief inkomen
Next articleWordPress