Vraag van een lezer, over de betrouwbaarheid van myclickwinners.com

0

Nadat PLANB4YOU door justitie offline is gehaald en de (hoofd)organisator Johnny S momenteel vast zit in de gevangenis in afwachting van een proces, met de navolgende beschuldiging:

“De directeur wordt verdacht van oplichting, het aanbieden van een piramidespel terwijl dit in strijd is met de wet op de kansspelen, en het witwassen van de inkomsten daaruit.”

en

“Het Functioneel Parket had al eerder beslag gelegd op de bankrekeningen van het bedrijf PlanB4You en de bankrekeningen van de directeur. Duizenden mensen in onder andere Nederland, Duitsland, België, Slovenie en Italië hebben de afgelopen maanden geld ingelegd bij PlanB4you. Uit onderzoek door de FIOD blijkt dat de verdachte ondanks de beslagen vermoedelijk door ging met het aanbieden van het piramidespel via PlanB4You.”

Zie: OM.nl (https://www.om.nl/actueel/nieuwsberichten/@88341/hoofdverdachte/)

Alleen de (hoofd)organisator zit momenteel vast in de gevangenis en de mede organisatoren hebben weer een andere produkt (myclickwinners.com) gelanceerd, die veel overeenkomsten heeft met PLANB4YOU. (O.a. 10 x klikken op een banner)

Momenteel zijn de organisatoren bezig met het werven van mensen om een start te kunnen maken. Via facebook en emaillijsten (oude deelnemerslijst van PLANB4YOU) worden mensen benaderd om deel te nemen aan myclickwinners. Online webinars worden georganiseerd om mensen in te lichten over dit concept. De deelnemers aan Myclickwinners worden gestimuleerd om nieuwe leden te werven.

De organisatoren geven aan dat een externe partij een AFM vergunning heeft. Op deze manier probeert de organisator het doen voorkomen dat de AFM geen problemen heeft met myclickwinners.

Myclickwinners organisator Rob Noordergraaf : Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met een externe partij, die een AFM vergunning heeft.””

https://www.facebook.com/rob.noordergraaf

Over de verdiensten wordt niets beloofd, enkel maar dat het een winstdeling programma en dat de verdiensten achteraf worden verdeeld.

En wederom, ga je net als bij PLANB4YOU, hiermee geld verdienen, door o.a. elke dag te klikken op 10 banners.

Gezien de betrokkenheid van de organisatoren met PLANB4YOU, is myclickwinners voor mij al zeer onbetrouwbaar. En als je moet klikken op 10 banners, dan geeft dit ook geen vertrouwen voor de toekomst. Als het te mooi is om waar te zijn, dan is het niet waar!

Mijn advies is dan ook, niet doen!

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleBasiskennis marketing voor Affiliate marketing
Next articleMyclickwinners vervolg