Vraag: Waarom staan de reacties uit en kan ik enkel maar via email reageren?

0

De belangrijkste reden dat de reacties zijn uitgeschakeld is om spam te voorkomen. Daarnaast zijn er veel reacties die proberen hun eigen product op mijn website aan te bieden. (Compleet met affiliate linkcodes) Daarnaast bevatten sommige reacties opmerkingen gericht aan personen, waar ik niet achter kan staan.

Als je een reactie wilt sturen kan dat via email: vragen@verdiengeldopinternet.nl. Vragen die binnen komen, beantwoord ik altijd. Ik kreeg veel positieve feedback op deze website. Naast positieve feedback krijg ik natuurlijk ook negatieve feedback als ik over een bepaald verdien model schrijf. Op negatieve feedback reageer ik ook, mits het natuurlijk goed onderbouwd is. Ik ga ervan uit dat alle berichten voldoen aan de Nederlands wetgeving.

Onlangs kreeg ik een mail van een man uit een ver land, die aangaf dat ik de hoofdprijs had gewonnen in een loterij. Echter de afwikkeling had hij een groot aantal gegevens nodig zoals paypal + wachtwoord om het e.a. te controleren en copy van paspoort en creditcard van zowel de voor als achterkant om mijn identiteit te kunnen vaststellen. Hier reageer ik niet maar, ik stuur deze mail altijd door naar een instantie die er iets mee kunt doen zoals een paypal of een bank. Ik win de laatste tijd wel heel veel geld en ik krijg de mooiste banen aangeboden.

Deze mail kan ik filteren en toetsen of deze voldoet aan de Nederlandse wetgeving.

N.a.v een ingezonden vraag. http://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleVraag: Is speciale software voor het publiceren van een E-book?
Next articleVraag: Heb je een voorbeeld van een ebook dat behoort tot het publieke domein?